Työharjoittelu ulkomailla

Potkaise urasi käyntiin työharjoittelulla ulkomailla!
Teemme yhteistyötä maailman parhaiden työharjoittelupaikkoja ulkomailla järjestävien organisaatioiden kanssa. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa löydämme sinulle unelmiesi työharjoittelupaikan!

Kansainväliset työharjoitteluohjelmat antavat mahdollisuuden kokea uusi kulttuuri syväluotaavalla tavalla. Kansainvälistä työkokemusta arvostetaan työmarkkinoilla puhumattakaan niistä kaikista henkilökohtaisista taidoista ja ominaisuuksista, joita kartutat työharjoittelussa ulkomailla. Saatatpa myös löytää tulevan työpaikkasi ja päätyä uuteen kotimaahan työharjoittelusi aikana!

Kuinka löydän minulle oikean työharjoittelupaikan?

Työskentelemme maailman parhaiden työharjoitteluorganisaatioiden kanssa. Meillä on kontaktit ja paikalliset verkostot valmiina kohdemaissa – verkostot, joista sinä hyödyt harjoittelupaikkaa etsiessäsi. Autamme niin suunnittelussa kuin käytännön asioissakin. Halusitpa sitten työskennellä arkkitehtehtitomistossa Melbournessa, tilitoimistossa Shanghaissa tai varikkapa markkinointitoimistossa San Franciscossa, me autamme sinua toteuttamaan unelmasi!

Mitä työharjoittelu ulkomailla oikein on?

Työharjoittelussa valmistaudut työelämän vaatimuksiin ja pääset testaamaan käytännössä koulussa oppimaasi. Työharjoittelun pääasiallinen tarkoitus on opettaa ammatin saloja työn tekemisen kautta, yhdistää teoria käytäntöön. Onnistunut työharjoittelu ulkomailla voi laukaista menestyksekkään uran!

  • Työharjoittelut ovat yleensä lyhytkestoisia. 
  • Työharjoittelun avulla näet, kiinnostaako valitsemasi ala sinua yhtä paljon kuin alunperin ajattelit.
  • Työharjoittelu on loistava tapa rakentaa ammatillista yhteistyöverkostoa myös kansainvälisesti.
  • Työharjoittelussa sinulla on ohjaaja, joka antaa sinulle työtehtäviä, tukee, auttaa ja arvioi lopulta työharjoittelujaksosi. 
  • Työharjoittelu toimii yleisesti kokemusten vaihdon kautta työharjoittelijan ja työnantajan välillä.
  • Työharjoittelut ovat suunnattu yleisimmin korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat kokeilla uramaailmaa ja kartuttaa osaamistaan ennen työelämään siirtymistä.
  • Monet työnantajat käyttävät työharjoittelua tulevien työntekijöiden esikarsintana.

Työharjoittelu USA:ssa

Työharjoittelu USA:ssa
Autamme sinua löytämään toiveitasi vastaavan työharjoittelupaikan. Voit itse päättää millä alueella USA:ssa haluaisit työharjoittelun suorittaa ja kuinka pitkä työharjoittelun tulisi olla.
Lue lisää

Työharjoittelu Australiassa

Työharjoittelu Australiassa
Työharjoittelu Australiassa on suhteellisen yksinkertainen Working Holiday -viisumin ansiosta. Teemme yhteistyötä paikallisen järjestön kanssa, joka on nimenomaan erikoistunut löytämään harjoittelupaikkoja ulkomaalaisille.
Lue lisää

Työharjoittelu Kiinassa

Työharjoittelu Kiinassa
Työharjoittelu Kiinassa on kunnianhimoisen työharjoittelijan kohde. Partnerimme on IES Global, jolla on kontakteja eri aloilla Pekingissä ja Shanghaissa.
Lue lisää

Työharjoittelu vapaaehtoistöissä

Työharjoittelu vapaaehtoistöissä
Poikkea odotetusta ja suorita työharjoittelujakso mielenkiintoisissa ja antoisissa vapaaehtoistyöprojekteissa. Lähde reissuun ja hanki työharjoittelujakson suoritusmerkinnän lisäksi huikeita kokemuksia.
Lue lisää

 

Jos olet vielä epävarma, miten laittaa työharjoittelun haku ulkomailta alulle tai haluat kysyä jotakin erityistä, niin ota yhteyttä heti tai varaa itsellesi aika ilmaiseen tapaamiseen. 

Tule, kysy ja lähde työharjoitteluun ulkomaille!
Varaa aika opintoneuvontaan
Ota yhteyttä