Opiskelu Australiassa 17.3.2018

KILROYn toimisto, Helsinki
Opiskelu Australiassa -tapahtuma 17.3.2018 - KILROY
Unelmissa valoisa tulevaisuus, joka tarjoaa mielenkiintoisia haasteita, itsesi ylittämistä ja aurinkoa? Vaikuttaa vahvasti siltä, että sinun kannattaisi lähteä opiskelijaksi Australiaan!

Tämä tapahtuma on täydellinen sinulle, joka olet vasta pyöritellyt mielessäsi mahdollisuutta lähteä opiskelemaan jonnekin päin Australiaa sekä sinulle, joka olet jo jotakuinkin pakannut valmiiksi ja tiedät minne haluat. Tapahtuma on avoin kaikille, se on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Ilmoittaudu siis mukaan ja tule paikan päälle kuulemaan kaikki tarvittava Australiassa opiskelusta. Tule kuuntelemaan, kysymään ja inspiroitumaan; tule pohtimaan, haastamaan ja hyvällä tuurilla myös jo päättämään. Tapahtuma järjestetään Helsingissä 17.3.2018 klo 12.00 - 15.00.

Australia on suosittu opiskelumaa eikä ihme, sillä maassa on niin paljon korkeatasoisia yliopistoja, mielenkiintoisia koulutusohjelmia, erinomaisia kansainvälisille opiskelijoille tarkoitettuja yliopistopalveluita ja tietenkin jokseenkin täydellinen ilmasto. Australian suurkaupungit tarjoavat huikeat puitteet opiskelijaelämälle ja itse koulutus tarjoaa kutkuttavia tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Kutsu kaverit mukaan suunnittelemaan tulevaisuutta ja ilmoittautudu mukaan sivun alalaidasta!

Asiantuntevia vastauksia kysymyksiin

Paikan päällä infotilaisuudessa niin tutkintoihin (kandi ja maisteri) kuin vaihto-opintoihinkin liittyviin kysymyksiin ovat vastaamassa opintoneuvojamme Annika ja Rosanne sekä muutamien australialaisten yliopistojen edustajia. Päivitämme tälle sivulle tapahtumaan osallistuvia yliopistoja sitä mukaan, kun saamme vahvistuksia yliopistoilta. Opintoneuvojien ja yliopistojen edustajien lisäksi tapaat tapahtumassatietenkin myös muita Australiassa opiskelusta haaveilevia.

Tilaisuudessa käydään läpi mm. seuraavia aiheita:

  • Kuinka valita itselle sopiva yliopisto?
  • Onko Australiassa opiskelu vaikeampaa kuin Suomessa?
  • Milloin on viimeinen hetki hakea australialaisiin yliopistoihin?
  • Minkälaisen viisumin tarvitsen ja kuinka hankin sen?
  • Minkälaiset kielivaatimukset australialaisilla yliopistoilla on suomalaisille opiskelijoille?
  • Miten haen opiskelijamajoitusta?
  • Minkälaisen vakuutuksen tarvitsen Australiaan opiskelijana?
  • Kuinka paljon ennen lukukauden alkua kannattaa saapua paikalle uuteen opiskelijakaupunkiin?
  • Kuinka paljon opiskelu Australiassa maksaa ja kuinka rahoittaa opiskelijaelämää?

Sillä aikaa kun odottelet tapahtumaa alkavaksi, kurkkaa ihmeessä muutamia infosivuja, joista pääset hyvin vauhtiin suunnitelmissasi:

 

Tapahtumassa nähdään!

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen

 

 

 

Vahvista paikat
Ota yhteyttä