TEFL-sertifikaatti - Opeta englantia vieraana kielenä

TEFL-sertifikaatti - Opeta englantia vieraana kielenä
Sertifikaatti, jonka turvin voit opettaa englantia vieraana kielenä avaa monia mahdollisuuksia tulevaisuuteesi. TEFL-sertifikaatista saattaa olla hyötyä myös muihin kuin opetustehtäviin hakiessasi, sillä kertoohan se imartelevaa kuvaa osaamisestasi! Mahdollisen työllistymisen lisäksi, kurssi on luonnollisestimyös loistava tilaisuus satsata omaan kielitaitoosi.


Kuka voi suorittaa TEFL-sertifikaatin?

Kuka tahansa yli 18-vuotias, jolla on hyvä englannin kielen taito voi osallistua kurssille. Jotta saat kurssista parhaan mahdollisen hyödyn irti, suosittelemme että sinulla olisi alla vähintään yhden lukukauden verran englannin opintoja yliopistotasolla. Tämä ei kuitenkaan ole vaatimus kurssille osallistumiselle. 

Milloin voin aloittaa verkkokurssin?

TEFL-verkkokurssi alkaa joka toinen viikko. Jokaisen osallistujan tulee hakea ja tulla hyväksytyksi kurssille, mutta hakuprosessi on varsin kevyt ja nopea. Suosittelemme, että olet yhteydessä opintoneuvojiimme kuukautta ennen kuin haluat aloitta TEFL-kurssin suorittamisen.

Kuinka kauan kurssi kestää?

Kurssin kokonaiskesto on 150 tuntia, joista 130 on verkko-opiskelua ja 20 käytännön harjoittelua. Kurssi alkaa viikolla alustavia harjoitteita, minkä jälkeen siirrytään 10 viikoksi varsinaisiin kurssitöihin. Kurssin ajan sinun tulee varata 2–3 tuntia päivässä opiskelulle. Kurssialusta, tehtävänannot ja keskustelufoorumi ovat auki vuorokauden ympäri. 

Kaksikymmentuntinen harjoittelun tavoitteena on antaa sinulle tuntumaa varsinaisesta opetustyöstä, kartuttaa kokemustasi ja itseluottamustasi. Saatat toimia tutorina Skypen välityksellä, antaa yksityisopetusta kasvotusten kotipaikkakunnallasi tai avustaa kokenutta opettajaa läheisessä koulussa, perinteisessä luokkahuoneympäristössä.

Milloin saan sertifikaatin?

Kun olet suorittanut vaaditut tunnit ja kurssityöt hyväksytysti, saat maailmanlaajuisesti tunnustetun TEFL-sertifikaatin, joka on voimassa koko loppuelämäsi. Sertifikaatti toimitetaan sinulle sekä postitse että sähköisesti.

 

Tämän sertifikaattikurssin hinta on 1,000 USD.

Suorita TEFL-sertifikaatti verkkokurssina - KILROY

Kiinnostuitko serfitifikaatista? Ota yhteyttä opintoneuvojiimme ja kysy lisää.

 

Ota yhteyttä