Akateemisen englannin kurssit ulkomailla

Akateemisen englannin kurssit ulkomailla - KILROY
Opiskele pätkä englantia ennen varsinaisen lukukauden alkua, ja olet jo astetta paremmin valmistautunut tulevaan opintovuoteen. Akateemisen englannin kurssilla parannat nopeasti kielitaitoasi ja totut vieraalla kielellä opiskeluun. Tämä on loistava startti ulkomaan opinnoillesi!


Kuinka kauan akateemisen englannin kurssit kestävät?

Kurssien kesto ja sisältö vaihtelee hieman yliopistosta toiseen. Pääasiassa akateemisen englannin kurssit kuitenkin kestävät parista viikosta pariin kuukauteen. Kurssin pituudesta riippumatta saat sertifikaatin, joka toimii sekä todistuksena käydystä kurssista että osoituksena kielitaidostasi.

Miksi aloittaa yliopisto-opinnot ulkomailla akateemisen englannin kurssilla?

Jotkut yliopistot saattavat hyväksyä sinut opiskelijaksi sillä ehdolla, että petaat hieman kielitaitoasi ennen varsinaisen lukuvuoden alkua akateemisen englannin kurssilla. Siksipä ei siis koskaan kannata jättää hakematta, vaikka kuinka olisit epävarma kielitaitosi tasosta!

Kielikurssin käyminen lasketaan myös joissakin tapauksissa mukaan keskiarvoosi, mikä tarkoittaa, että voit nostaa keskiarvosi yliopiston vaatimalle tasolle akateemisen englannin kurssilla ja tulla näin hyväksytyksi haluamaasi yliopistoon. 

Akateeminen englanti - Opiskele englantia ulkomailla - KILROY

Missä voin opiskella englantia?

Voit opiskella englantia melkeinpä kaikissa edustamissamme yliopistoissa, mutta kaikki eivät tarjoa erityisiä akateemisen englannin kursseja, jotka on suunniteltu juuri tiiviiksi kurssikokonaisuuksiksi, joiden aikana nostat kielitaitosi uudelle tasolle. 

Selaa yliopistoja alta ja ota sitten yhteyttä opintoneuvojiimme, jos kaipaat lisäinfoa jonkun tietyn yliopiston kurssitarjonnasta, kurssiaikatauluista ja sisäänpääsykriteereistä.

Akateemisen englannin kursseja tarjoavat yliopistot Australiassa

Akateemisen englannin kursseja Englannissa

Akateemisen englannin kursseja USA:ssa

Akateeminen englanti - Opiskele englantia ulkomailla - KILROY

Heräsikö kysymyksiä? jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä opintoneuvojiimme ja kysy pois kaikki kysymyksesi!

 

Ota yhteyttä