Akateeminen englanti

Akateeminen englanti ja TEFL - KILROY
Erityisesti jos tavoittelet kansainvälistä uraa, on luonteva kielitaito yksi tärkeimmistä taidoista, jonka voit hankkia. Työelämän lisäksi kielitaidosta on hyötyä luonnollisesti myös reissatessa. Sitä paitsi hyvä kielitaito tekee ihmeitä itseluottamukselle, joka kantaa pitkälle elämässä!

Voit opiskella mitä tahansa ja hankkia vaikka kuinka monta tutkintoa, mutta jos sinulla ei ole kielitaitoa ja itseluottamusta tuoda osaamistasi esille ja muiden kuultavaksi, ei koulutuksestasi ole paljon hyötyä. 

Akateemisen englannin kurssit auttavat tähän. Suomalaisesta koulusta saamasi perusopit vievät jo pitkälle, mutta lisäoppi on aina hyvästä: kasvata sanavarastoasi, opi uusia keinoja tehdä kielestäsi monitahoisempaa, kiinnitä huomiota kielioppiin ja harjoituta ääntämistäsi. 

Valitse vaihtoehto englannin opintoihisi:

Akateeminen englanti ulkomailla

Akateeminen englanti ulkomailla
Moni yhteistyöyliopistomme tarjoaa lyhyitä akateemisen englannin kurssikokonaisuuksia Australiassa, USA:ssa ja Euroopassa.
Lue lisää

 

Verkkokurssi-TEFL

Verkkokurssi-TEFL
TEFL -sertifikaatti on yleisesti tunnustettu todistus kielitaidosta. Osoitat sertifikaatilla kielitaitosi esim. jos haluat opettaa englantia ulkomailla tai tarvitset todistuksen kielitaidostasi työnantajalle.
Lue lisää

 

 

Ota yhteyttä