Opiskeluvaihtoehdot

Opinnot ulkomailla antaa paljon uusia ja jännittäviä kokemuksia
Olitpa sitten lähdössä ulkomaille suorittamaan koko tutkintoa tai vaihtolukukautta osana suomalaista tutkintoa, me autamme. Vaihtoehtoja on paljon, joten päätä vain ensin, mitä haluat opiskella ja valikoidaan sitten yhdessä, mikä on paras maa ja yliopisto opintohaaveidesi toteutukseen!

Opinnot ulkomailla

Opintorakenteet vaihtelevat hieman maakohtaisesti, mutta pääpiirteittäin edustamiemme oppilaitosten järjestelmät istuvat sulavasti suomalaiseen järjestelmään. Ja kaikista mahdollisista poikkeuksista saat tietenkin infoa opintonauvojiltamme.

Ulkomailla opintovaihtoehtoja on monikertainen määrä suomalaisten yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen tarjontaan verrattuna. Hyödynnä siis tarjonnan paljous ja valitse koulutusohjelma ja osallistu kursseille, joita kotiyliopistossasi ei edes tarjota.

Opiskeluvaihtoehdot - Haasta itsesi maailmalle!

Mitä alaa opiskella?

Mitä alaa opiskella?
Mikä sinusta tulee isona? Mikä opintoala puhuttelee, houkuttelee ja kiinnostaa? Mikä ala tarjoaa sopivasti haasteita ja mahdollisuuksia tulevaisuuttasi ajatellen?
Lisäinfoa opintoaloista


Opiskeluvaihtoehdot ulkomailla - Lähde opiskelemaan ulkomaille
Haluatko lisäinfoa ulkomailla opiskeluista? Onko sinulla kysyttävää jostakin tietystä yliopistosta maailmalla tai kaipaatko muuten vain vinkkejä, kuinka tehdä omasta opintosuunnitelmastasi kansainvälisempi? Avaa kalenteri, valitse sopiva aika ja tule sitten keskustelemaan asiantuntevien opintoneuvojiemme kanssa!

Ota yhteyttä