Matkajärjestelyt

Matkajärjestelyt - Opiskelu ulkomailla
Lähdössä opiskelemaan ulkomaille? Saat meidän avulla pehmeän laskun uuteen maahan sopeutumisessa: kysy matkajärjestelyistä. Kun alku on hoidettu kuntoon, on paikan päällä sitten paljon helpompi aloittaa niin käytännön järjestelyt kuin opiskelijaelämäkin.

Kansainvälisenä opiskelijana uudessa maassa sinulla on paljon asioita mielessä ja tehtävälistallasi. Lentokenttäkuljetuksen ja parin ensimmäisen hotelliyön varaaminen auttaa huojentavan helppoon alkuun. Valitse itsellesi siis pehmeä lasku ja käytä ensimmäisten päivien aika ennemminkin uuteen kaupunkiin tutustumiseen ja aikaeroon totuttelemiseen kuin majapaikan etsimiseen matkalaukkujen kanssa. 

Et tietenkään ole sitoutunut ostamaan lentolippuja tai mitään muutakaan kauttamme, vaikka hoitaisitkin ulkomaille opiskeluun lähdön muutoin opintoneuvojiemme avulla. Mutta jos haluat, reissuasiantuntijamme räätälöivät sinulle paketin, joka tekee elämäsi seikkailusta sekä helpomman että hauskemman. 

Autamme sopivan starttipaketin kasaamisessa, olitpa sitten lähdössä minne päin maailmaa tahansa. Saat lennot, lentokenttäkuljetuksen, majapaikan, aktiviteetteja ja kasapäin hyviä vinkkejä – sujuva startti ilman stressiä!  

Opiskelijalennot

Opiskelijalipulla matkustat opiskelijahintaan yhteen suuntaan tai vietät meno-paluulipulla kohteessa vaikka kokonaisen vuoden. Mikä parasta opiskelijalippujen matkustusehdot ovat tavallisia lippuja joustavammat: matkustuspäivien ja -reitin muuttaminen on useimmiten mahdollista.

Majoitus

Joidenkin yliopistojen kanssa voit hoitaa majoitusasiat jo etukäteen, mutta moni haluaa jättää asunnon etsinnän paikan päälle. Voit varata kätevästi meidän kautta majoituksen ensimmäisille viikoille, mikä helpottaa asioita paikan päällä: tiedät, minne suuntaat lentokentältä ja sinulla on tokikohta, josta käsin starttaat opintosi ja opiskelijaelämäsi.

Seikkailumatkat

Voit aloittaa opintokokemuksesi myös heittäytymällä seikkailuun: osallistu seikkailureissulle ennen lukukauden alkua ja ota kunnolla tuntumaa uuteen kotipaikkaasi! Ja mikä jottei seikkailuja voi suunnitella opintojen oheenkin...

Selaa maailman seikkailuvaihtoehtoja.


Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmasi, niin kokoamme paketin, jolla opintosi ulkomailla saavat parhaan mahdollisen startin. Voit myös varata ajan ja tulla paikan päälle suunnittelemaan asiantuntijoidemme kanssa!

Starttipaketti ulkomailla opiskeluun
Varaa aika

  

Ota yhteyttä