Opintoneuvonta

Ilmainen opintoneuvonta ulkomaan opintoihin
Ulkomaille opiskelijaksi hakeutuminen voi tuntua monimutkaiselta, mutta ei hätää, autamme sinua navigoimaan satojen vaihtoehtojen, hakukaavakkeiden, viisumien, asuntojen ja deadline-päivien viidakossa. Olemme apunasi ensimmäisestä kysymyksestäsi aina opintojen loppuun saakka.

Hakuprosessit maiden, yliopistojen, koulutusohjelmien ja -alojen välillä vaihtelevat joten harvaan kysymykseen löytyy standardivastaus. Siksi opintoneuvonta onkin tärkeää opintoja ulkomailla suunniteltaessa.

Voit toki hakea yliopistoihin ilman apuakin, mutta säästyt lukuisilta turhilta sähköposteilta, oikeiden henkilöiden metsästykseltä, kalliilta ulkomaan puheluilta ja turhilta yllätyksiltä, kun kysyt kysymyksesi meiltä.

Huomaathan, ettei opintoneuvonnassa käynti sido sinua mihinkään etkä maksa yhtään sen isompia lukukausimaksuja yliopistoon päästyäsi haetpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Opintoneuvonta - Kohti unelmien koulutusta

Opintoneuvonnassa autamme ja ohjeistamme:

  • Autamme sinua löytämään parhaan vaihtoehdon opintotoiveidesi mukaisesti edustamiemme yliopistojen joukosta.
  • Saat tietoa yliopistoista, heidän tarjoamistaan ohjelmista ja tutkintomahdollisuuksista, hakukäytännöistä, lukukausimaksuista sekä pääsyvaatimuksista.
  • Kerromme valitsemasi yliopiston ja opintoalallesi vaadituista testeistä. Huomaa, että moni yliopisto hyväksyy suomalaisen ylioppilastodistuksen hyvän englannin arvosanan testien korvaavana todistuksena kielitaidosta, joten ennen kuin ilmoittaudut maksullisiin testeihin, tarkista opintoneuvojiltamme, tarvitsetko testiä. 
  • Saat tietoa opintojen rahoituksesta. Autamme sinua elinkustannusten arvioinnissa; saat tietoa opintotukiasioista, mahdollisista apurahoista ja esim. viisumisi sallimista työskentelymahdollisuuksista. 
  • Autamme sinua hakuprosessin alusta loppuun asti. Teemme yhteistyötä yliopistojen kanssa, joten meillä on aina varmasti uusin tieto päivämääristä ja hakuvaatimuksista. 
  • Meillä on omat yhteyshenkilöt yliopistoilla, joten yhteydenpito on helppoa ja nopeaa. Älä siis turhaan tuhlaa aikaasi etsimällä yhteyshenkilöiden sähköpostinumeroita yliopiston omilta nettisivuilta.
  • Suurin osa yliopistoista hyväksyy meidän tekemät todistuksien käännökset ja dokumenttien oikeiksi todistamiset. Säästyt turhilta kustannuksilta, kun sinun ei tarvitse maksaa näistä erikseen kääntäjille ja maistraatille.
  • Varmistamme, että hakemuksesi käsittely sujuu yliopiston päässä kuten pitääkin.
  • Hakuprosessin jälkeen autamme asunnon ja viisumin haussa sekä muissa käytännön asioissa.
  • Voit hoitaa myös kaikki matkajärjestelyt lentolipuista vakuutuksiin meidän kautta.

Varaa aika joko puhelinkeskustelulle tai paikan päällä myymälässämme käytävälle juttutuokiolle. Autamme sinua kartoittamaan toiveesi, haaveesi ja tavoitteesi ja yhdistämään ne sitten konkreettisiin vaihtoehtoihin.  

Aloita tulevaisuutesi suunnittelu
Varaa aika opintoneuvontaan
Ota yhteyttä