Opiskelu ulkomailla

Opiskelu ulkomailla - Opiskelu englanniksi
Mietitkö maailmalle lähtöä ja opiskelua ulkomailla? Haluatko suorittaa tutkinnon englanniksi? Minne lähteä, mihin maahan ja mihin kouluun? Miten suoriutua hakuprosessista ja mitä kaikkea tuleekaan ottaa huomioon? Mistä tietää, että yliopistojen taso on korkea ja miten ihmeessä rahoittaa opinnot? Kysymyksiä on paljon, mutta älä huoli, meillä on kaikki vastaukset.


Muistathan, että kun suunnittelet tulevaisuuttasi ja mietit koulutustasi lukion jälkeisessä elämässäsi, sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja kuin mitä Suomen rajojen sisältä löytyy. Lähde maailmalle suorittamaan koko tutkinto, kandi tai maisteri, tai taydennä suomalaista tutkintoasi vaihtolulukaudella tai erilaisilla sertifikaattiohjelmilla.  Joka tapauksessa ulkomailla opiskelu on investointi tulevaisuuteen, jossa on takuuvarma tuotto!

Opiskelu ulkomailla on täynnä mahdollisuuksia

Ulkomailla opiskelu antaa sinulle paljon enemmän kuin akateemista ja käytännön tason ammatillista oppia. Kun elät oman kulttuuriympäristösi ulkopuolella, opit jatkuvasti niin itsestäsi ja ympäröivästä maailmastasi. Ja kun opiskelet englanniksi, parannat kielitaitoasi, ja luot samalla kansainvälistä verkostoa. Lähde maailmalle ja hanki koulutuksen ohella kasapäin arvokkaita, ikimuistoisia ja hauskoja kokemuksia. 

 

Opintoneuvonta

Opintoneuvonta
Tervetuloa ilmaiseen opintoneuvontaan. Autamme hakuprosessissa ja käytännön valmisteluissa. Neuvomme opintojen rahoituksessa ja vinkkaamme apurahoista. Kaikki opintoneuvojamme ovat itse asuneet ulkomailla.
Opintoneuvonta

Hakuprosessi

Hakuprosessi
Vastaamme kysymyksiisi ulkomailla opiskeluun liittyen ja neuvomme mikä yliopisto vastaa parhaiten toiveitasi. Autamme paperien kanssa, ja varmistamme, että sinulla on kaikki tarvittavat liitteet.
Hakuprosessi

Mitä ulkomailla opiskelu maksaa?

Mitä ulkomailla opiskelu maksaa?
Lukukausimaksut ja opintojen rahoitus on aina suuri kysymysmerkki. Yleisimmät huolenaiheet koskevat lukukausimaksujen suuruutta, asumiskustannuksia, ja voiko opintoja rahoittamaan saada stipendejä tai muita tukia?
Opintojen rahoitus

Missä voin opiskella?

Missä voin opiskella?
Meillä on yhteistyöyliopistoja mm. USA:ssa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Kiinassa, Dubaissa, Englannissa ja Japanissa. Yliopistot ovat korkeatasoisia ja opetus on englanniksi.
Etsi yliopistoja

Opiskelijaprofiilit

Opiskelijaprofiilit
Kauttamme on lähtenyt iso liuta opiskelijoita maailmalle. Lue muutaman heidän kokemuksistaan ja siitä, mitä opiskelu ulkomailla oikeasti pitää sisällään.
Lue kokemuksia

 

Ota yhteyttä