Kriminologia

Kriminologia - Kriminologian opiskelu ulkomailla

Kriminologian opiskelu ulkomailla

Kriminologia on mielenkiintoinen ja monititeteellinen opintoala, jolla on yhteyksiä lain, psykologian, sosiologian, filosofian, historian ja vieläpä kulttuurin tieteenaloihin.

Kriminologian opiskelijat tutustuvat mm. kriminaalipsykologiaan ja yhteiskunnan tapoihin käsitellä rikoksia. 

Miksi opiskella kriminologiaa ulkomailla?

Suomessa kriminologian opetustarjonta on hyvin rajattua, eikä puhtaasti pääaineena maisteri-tasolle asti sitä pysty opiskelemaan toistaiseksi missään. Mutta, tämä ei tarkoita, etteikö unelma-ammatti olisi tavoitettavissa: teemme yhteistyötä usean kansainvälisen, alalla tärkeän yliopiston kanssa!

Konfliktien ja rikosteorioiden ollessa universaaleja, myös itse tutkimustyö on kriminologian opintoalalla usein kansainvälistä. Ulkomailla opiskellessa oma kontakti- ja asiantuntijaverkosto kasvaa, ja monet löytävätkin ensimmäisen työpaikkansa juuri opiskeluaikana solmittujen yhteyksien kautta. Opiskelu ulkomailla antaa lähtijälle myös korvaamatonta kokemusta eri kulttuurisista lähtökohdista tulevien ihmisten kanssa työskentelystä.

Kriminologian opiskelu ulkomailla - KILROY

Minkälaista opiskelu on?

Kriminologiassa opiskeltavat aineet vaihtelevat suuresti valitun erikoistumisalan ja opiskelupaikan mukaan. Yleisesti vaihtoehdot sisältävät kursseja aineista kuten

  • Rikosoikeus
  • Kriminologian historia
  • Ihmisoikeus
  • Sosiologia
  • Kriminologia, politiikka ja media
  • Ennaltaehkäisevä työ

Missä voin opiskella kriminologiaa?

Yhteistyöyliopistoistamme löytyy kriminologian tutkintovaihtoehtoja 15 eri yliopistosta Australiasta, Uudesta-Seelannista, Englannista, Yhdysvalloista ja Kanadasta. Kaikki opinnot toteutetaan englanniksi, joten onkin oikeastaan enää sinusta kiinni missä haluaisit haaveammattiisi opiskella!

Ilmainen opintoneuvonta

Ilmainen opintoneuvonta
Missä yhteiskuntatieteitä voi opiskella? Kannattaako maailmalle lähteä vaihto- vai tutkinto-opiskelijaksi? Haluatko lisätietoa koulutusvaihtoehdoista? Varaa aika henkilökohtaiseen opintoneuvontaan tai kysy alkuun kysymyksesi sähköpostitse.
Kysy opintoneuvojilta


Katso alta tarkempi luettelo yliopistoista, joissa voit opiskella kriminologiaa:

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Kriminologia
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä