Opettajakoulutus

Opettajakoulutus - Opettajakoulutus ulkomailla

Opettajakoulutus ulkomailla

Opettajaopiskelijoiden kannattaa ehdottomasti lisätä henkilökohtaiseen opetussuunnitelmaansa yhden tai kahden lukukauden opinnot ulkomaisessa yliopistossa. Opiskelu ulkomailla lisää kokemusta ja tutustut samalla uusiin kulttuureihin ja tapoihin tehdä asioita. Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti.

Ulkomailla opiskelun edut?

Ulkomailla suoritettujen opettajaopintojen (education) ehdottomia etuja ovat uusi perspektiivi ja kielitaito. Tulevalla työpaikallasi, luokkahuoneessa, on mitä todennäköisimmin joukko erilaisista sosiaalisista ja kulttuurisista taustoista tulleita oppilaita. Ulkomailla opiskelu opettaa suhtautumaan erilaisiin oppimistapoihin ja erilaisiin taustoihin avoimemmin sekä antaa sinulla käytännön työvälineitä tähän haastavaan työhön. Ja kun laitat itsesi uudenlaiseen, vieraaseen oppimisympäristöön, ymmärrät paremmin tulevaisuuden luokkahuoneessasi olevia oppilaita, jotka kokevat itsensä syystä tai toisesta erilaisiksi tai ulkopuolisiksi.

Opettajakoulutus ulkomailla - Opiskele ulkomailla

Opettajaopinnot ulkomailla - Mitkä ovat vaihtoehtoni?

Suomalainen opettajakoulutus on maailman huipputasoa ja Suomessa opettajakoulutus on arvossaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö muuallakin osattaisi ja etteikö maailmalta voisi saada hyödyllisiä oppeja ja uutta perspektiiviä.

Meidän kautta voit lähteä ulkomaille opiskelemaan joko lukukaudeksi osana suomalaista tutkintoa tai sitten suorittamaan tutkinnon. Huomaathan kuitenkin, että opettajan ammatti on Suomessa säännelty, mikä tarkoittaa, että jokaisen Suomessa toimivan opettajan on täytettävä erikseen säädetty kelpoisuusvaatimus. Jos suunnittelet koko tutkinnon suorittamista ulkomailla, ota etukäteen yhteyttä opetushallitukseen, josta myös haet pätevyyspäätöstä.

Opettajakoulutus ulkomailla - KILROY auttaa maailmalle

Missä voin työskennellä opettajaopintojeni jälkeen?

Opettajan koulutus johtaa pääasiallisesti opettajan ja mahdollisesti rehtorin työtehtäviin. Opettajia työskentelee niin varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, lukiokoulutuksen kuin ammatillisen ja aikuiskoulutuksen parissa.
Opettajakoulutus yhdessä työkokemuksen kanssa voi johtaa sinut tulevaisuudessa myös erilaisiin konsulttitehtäviin ja esimerkiksi Opetushallituksen koulutusala-asiantuntijan tehtäviin.

Ilmainen opintoneuvonta

Ilmainen opintoneuvonta
Kiinnostuitko kansainvälisestä opettajakoulutuksesta? Kannattaako maailmalle lähteä vaihto- vai tutkinto-opiskelijaksi? Varaa aika henkilökohtaiseen opintoneuvontaan tai kysy alkuun kysymyksesi sähköpostitse.
Kysy opintoneuvojilta


Selaa yliopistoja, jotka tarjoavat opettajakoulutusta:

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Opettajakoulutus
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä