Miten KILROY auttaa minua?

Ulkomaiseen yliopistoon hakeutuminen itsenäisesti on usein pitkä ja hankala prosessi, koska yliopistoilla on toisistaan poikkeavat vaatimukset ja hakukäytännöt. Lisäksi opiskelijan tulee hankkia tietoa opintotuesta, asunnoista, viisumista ja muista käytännön asioista.

Me avustamme

  • Olemme kymmenen vuoden toimintamme aikana lähettäneet yli 8000 opiskelijaa ulkomaille. Opintoneuvojamme ovat myös vierailleet yhteistyöyliopistoissamme, joten saat ensikäden tietoa kampuksista ja kaupungeista.
  • Avustamme Sinua yliopiston, maan ja sopivien opintojen valinnassa. Voit tulla toimistollemme keskustelemaan toiveistasi tai ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Valintaan vaikuttaa yleensä yliopiston ja oppiainetarjonnan ohella myös sijainti sekä esim. kulttuuritarjonta.
  • Saat meiltä selkeät ohjeet hakuprosessiin sekä vaaditut hakukaavakkeet.
  • Suurimpaan osaan yhteistyöyliopistojamme pystymme oikeaksitodistamaan todistuksesi sekä tekemään käännökset mm. lukion todistuksistasi. Voimme useassa tapauksessa antaa myös suosituksen kielitaidostasi, joten säästät rahaa ja aikaa, kun vältyt kielitestin suorittamiselta. Säästöä syntyy myös siitä, etteivät opiskelijamme aina joudu maksamaan yliopiston pakollista, virallista hakumaksua.
  • Lähetämme hakemuksesi ja liitteesi sähköisesti yliopistolle. Tämä nopeuttaa käsittelyä, sillä postissa hakemusten lähettäminen kestää jopa muutaman viikon. Varmistamme myös, että kaikki tarvittavat liitteet ovat mukana. Seuraamme hakemuksesi tilannetta, ja otamme yhteyttä yliopistoon, jos käsittely jostain syystä pitkittyy. Keskimääräinen käsittelyaika on kauttamme haettaessa vain neljä viikkoa.
  • Opintopaikkatarjouksen saatuasi pyrimme näin toivoessasi järjestämään sinulle suomalaisen yhteyshenkilön, joka opiskelee tai on opiskellut samassa yliopistossa. Järjestämme myös kaikille lähtijöille orientaation, jossa saat tärkeää lähtöinfoa sekä voit tavata muita uusia opiskelijoita
  • Ennen ulkomaille lähtöä tulee hoitaa lukuisia käytännön asioissa, kuten opintotuen hakeminen, KELA:n määräysten selvittäminen, viisuminhaku, asumisjärjestelyt, terveys- ja matkavakuutukset jne. Opastamme kaikkia kauttamme lähteviä opiskelijoita. Varsinkin viisuminhakuprosessi on tärkeää hoitaa oikein, koska muuten voi lähtö viivästyä tai pahimmassa tapauksessa jopa peruuntua kokonaan.


Sinulle sopivimman opiskelupaikan löytyminen on meille tärkein asia. Tule keskustelemaan toiveistasi!

Ja mikä parasta: edustamamme yliopistot maksavat kaikki kustannukset - opintoneuvonta on täysin ilmaisia!

« Takaisin listaan
Ota yhteyttä