Santa Barbara City College

Yleistä tietoa

SBCC tarjoaa laajan kurssivalikoiman edullisin lukukausimaksuin. SBCC tarjoaa myös loistavat jatkomahdollisuudet kandintutkintoon USA:n eri yliopistoihin.

Santa Barbara ja lähialueet

Santa Barbara ja Santa Ynezin kauniit rinteet sijaitsevat puolentoista tunnin ajomatkan päässä Los Angelesista. Kaupungissa ja sen lähialueilla asuu noin 90 000 asukasta. Santa Barbaran upeita rantoja on myös kehuttu Amerikan Rivieraksi.

Kaupunki rakennettiin aikoinaan siirtomaatyyliin ja sen katuja reunustavat matalat hohtavanvalkoiset talot punaisine kattotiilineen. Myös Santa Barbara City College ja UC Santa Barbara sijaitsevat täällä. Kaunis ympäristö ja erikoinen arkkitehtuuri tekevät Santa Barbarasta mielenkiintoisen yliopistokaupungin.

Olet sitten innostunut urheilusta, seikkailuista tai kulttuurista, niin alueelta löytyy paljon tekemistä jokaiselle. ELos Angeles ei ole kaukana ja San Franciscoon on kuuden tunnin matka. Santa Barbaran ilmasto on erittäin miellyttävä läpi vuoden.

Kampus

SBCC sijaitsee aivan meren äärellä Santa Barbarassa ja vain vaivaisen kahden kilometrin  päässä keskustasta. Yliopistoalueella on paljon julkisia palveluita, kuten ravintoloita, kahviloita, kirjakauppa, kirjasto, kuntosali, hyvinvointikeskuksia ja opiskelijoiden terveysasema.

Jos olet urheilija, niin yliopisto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet yleisurheiluun, golffaukseen, koripalloon, jalkapalloon, tennikseen ja lentopallon pelaamiseen.

Jatko-opinnot

SBCC:n Transfer Center auttaa sinua, mikäli haluat jatkaa SBCC:n yhteistyöyliopistoihin suorittamaan kandin tutkinnon.

Asuminen

Kampuksella ei ole omia asuntoloita, mutta kaupungilta löytyy runsaasti opiskelija-asuntoja sekä kotimajoitusta tarjoavia perheitä. SBCC:lla on opiskeluneuvoja auttamassa kansainvälisiä opiskelijoita asumisvaihtoehtojen valinnassa.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Santa Barbara City College?
Ota yhteyttä
Contact