Santa Barbara City College

Hakeminen Santa Barbara City Collegeen

KILROYlla on vuosien kokemus yliopistoyhteistyöstä, joten osaamme kertoa sinulle sopivista yliopistojen ja koulutusohjelmien vaihtoehdoista. Kun tiedät, mitä haluat, voimme auttaa tarpeisiisi sopivan yliopiston etsinnässä. Viimeistään ennen hakemuksen lähettämistä on suositeltavaa olla yhteydessä KILROYn opintoneuvojiin, sillä muutokset yliopistojen hakuprosesseissa ovat mahdollisia.

Huom! Lähetä hakemukset aina KILROYlle, ei suoraan yliopistolle.

Hakeminen Santa Barbara City Collegeen

Hae Santa Barbara City Collegeen - Undergraduate
Lue lisää
Hae Santa Barbara City Collegeen - Study Abroad
Lue lisää

Huomioitavaa hakemiseen liittyen

  • Lukukausimaksu 2016-17: USD 3 744/lukukausi (12 units).
  • SBCC:ssa opiskelevien tulee varata n. USD $24 989/vuosi, tähän sisältyy kahden kuukauden lukukausimaksu, asuminen, pakollinen terveysvakuutus, kirjat, kulkeminen, arvoidut omat kulut ja ruoka. Tämä summa on todistettava varallisuustodistuksella jo hakuvaiheessa. Maksuerittelyn löydät tästä linkistä. Huomioithan, että myös vain lukukauden mittaiseen vaihtoon lähtevien tulee todistaa varallisuus koko lukuvuodelle (todelliset vaihtoon sijoitettavat kulut puolet lukuvuodelle arvioiduista kuluista).
  • Hakumaksu 50 USD.
  • Kielitestiä ei vaadita hakuvaiheessa. Opiskelijan tulee itse arvioida, että kielitaito riittää englanniksi opiskeluun. Kaikki opiskelijat suorittavat paikan päällä Englannin kielen testin, jonka pohjalta arvioidaan tuleeko opiskelijan suorittaa tutkinto-opintojen rinnalla kieliopintoja.
  • Ohjelmat löydät täältä

Lukukaudet

Kevätlukukausi 2016: tammikuu - toukokuu (19.1.2016-14.5.2016)
Syyslukukausi 2016: elokuu - joulukuu (22.8.2016-10.12.2016)
Kevätlukukausi 2017: tammikuu - toukokuu (17.1.2017-13.5.2017)

  • Huomioithan että opiskelijan täytyy osallistua orientaatio jaksolle sekä rekisteröityä kursseille 3 viikkoa ennen lukukauden alkua.

Tuo tai lähetä täytetty ja allekirjoitettu hakulomake liitteineen KILROYlle.

KILROY education Finland
Kaivokatu 10 A
00100 Helsinki

Tarkistamme, että hakemuksesi on täytetty oikein ja tarvittavat liitteet ovat mukana. Hakemuksesi on kauttamme heti seuraavana päivänä yliopiston käsiteltävänä. Halutessasi voit hakea myös useampaan kuin yhteen yliopistoon kerralla!

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Santa Barbara City College?
Ota yhteyttä
Contact