Santa Barbara City College

Santa Barbara City Collegen amerikkalainen jalkapallokenttä
 

SBCC - Santa Barbara City College

Jos unelmoit opiskelusta kauniissa ympäristössä auringon alla, niin Santa Barbara City College on oiva vaihtoehto. Alue tarjoaa jokaiselle jotain, olit kiinnostunut sitten urheilusta, seikkailuista tai kulttuurista. Puhumattakaan Santa Barbaran upeista rannoista – onhan niitä kehuttu jopa Amerikan Rivieraksi.

Santa Barbara City College

Santa Barbara City College on ns. community college. Oppilaitos tarjoaa kaksivuotisia opinto-ohjelmia, joista valmistuttuasi saat associate-tutkinnon. Saavuttaaksesi kandin paperit, voit opiskella kaksi ensimmäistä vuotta SBCC:ssa, minkä jälkeen voit siirtyä heidän yhteistyöyliopistoihin jatkamaan opintoja ja suorittamaan kandin tutkintoon vaadittavat kaksi lisävuotta.

Community collegeja ei voi lukea täysin korkeakoulujen joukkoon Suomessa, sillä Suomessa ei ole sopivaa vastinetta. Kahden vuoden community collegessa opiskelun jälkeen opintoja sirrytään tavallisesti jatkamaan yliopistoon, jossa collegessa suoritetut kurssit hyväksiluetaan kandin tutkintoa varten. Associate-tutkinto vastaa karkeasti siis Suomessa kandidaatin tutkinnon ensimmäisiä vuosia ja vastaavasti USA:ssa kandidaatin tutkinnon kahta ensimmäistä vuosikurssia.

Miksi Santa Barbara City College?

SBCC tarjoaa laajan kurssivalikoiman edullisin lukukausimaksuin. Suosittuja aineita ja kursseja ovat yritystoiminta, psykologia, graafinen suunnittelu ja valokuvaus, sisustussuunnittelu, journalismi, elokuva- ja televisioala sekä liikunta.

Santa Barbarassa opiskeluympäristö on kohdallaan, puhumattakaan SBCC:n kauniista kampuksesta.

Fakta

Opiskelijoita: n. 19 000
Kansainvälisiä opiskelijoita: n. 900
Yliopiston sivut: http://www.sbcc.edu/

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Santa Barbara City College?
Ota yhteyttä
Contact