Santa Barbara City College

Santa Barbara City Collegen amerikkalainen jalkapallokenttä
 
Opiskele maisterin tutkinto ulkomailla - Opiskelu ulkomailla - KILROY

Maisteriksi ulkomailla -info Helsingissä

07. toukokuu 2014 Helsinki
Oletko valmistunut tai valmistut pian ammattikorkeasta ja haaveilet opintojen jatkamisesta ulkomailla? Tule KILROYn infotilaisuuteen kuulemaan lisää maisterin tutkinnon suorittamisesta ulkomailla.
Lue lisää

SBCC - Santa Barbara City College

Jos unelmoit opiskelusta kauniissa ympäristössä auringon alla, niin Santa Barbara City College on oiva vaihtoehto. Alue tarjoaa jokaiselle jotain, olit kiinnostunut sitten urheilusta, seikkailuista tai kulttuurista. Puhumattakaan Santa Barbaran upeista rannoista – onhan niitä kehuttu jopa Amerikan Rivieraksi.

Santa Barbara City College

Santa Barbara City College on ns. community college eli ei varsinainen yliopisto joten SBCC:n tutkinnoista tarjolla on kaksivuotinen niin kutsuttu Associate Degree.

Saavuttaaksesi kandin paperit, voit opiskella kaksi ensimmäistä vuotta SBCC:ssa, jonka jälkeen voit siirtyä heidän yhteistyöyliopistoihin opiskelemaan kandin tutkintoon vaadittavat kaksi vuotta lisää.

Santa Barbara City Collegeen voi lähteä myös Freemover-vaihtoon ja opiskella auringon alla yhden tai kaksi lukukautta osana suomalaista korkeakoulututkintoasi. Huomioitavaa on, että tarjolla on vain peruskursseja.

Miksi Santa Barbara City College?

SBCC tarjoaa laajan kurssivalikoiman edullisin lukukausimaksuin. Suosittuja aineita ja kursseja ovat yritystoiminta, psykologia, graafinen suunnittelu ja valokuvaus, sisustussuunnittelu, journalismi, elokuva- ja televisioala sekä liikunta.

Santa Barbarassa opiskeluympäristö on kohdallaan, puhumattakaan SBCC:n kauniista kampuksesta.

Fakta

Opiskelijoita: n. 19 000
Kansainvälisiä opiskelijoita: n. 900
Yliopiston sivut: http://www.sbcc.edu/

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Santa Barbara City College
Ota yhteyttä
Kommentit
blog comments powered by Disqus
Contact