Yhdysvallat

Opiskele maisterin tutkinto ulkomailla - Opiskelu ulkomailla - KILROY

Maisteriksi ulkomailla -info Helsingissä

07. toukokuu 2014 Helsinki
Oletko valmistunut tai valmistut pian ammattikorkeasta ja haaveilet opintojen jatkamisesta ulkomailla? Tule KILROYn infotilaisuuteen kuulemaan lisää maisterin tutkinnon suorittamisesta ulkomailla.
Lue lisää

Opiskelu Yhdysvalloissa

Yhdysvallat on maailman johtava valtio talouden ja tieteen alueella. Amerikkalaisia yliopistoja arvostetaan sekä opetusmetodien että tieteellisen työskentelyn saralla ja opiskelijalle on tarjolla inspiroiva ja kansainvälinen ympäristö.

Koulutusjärjestelmä

Yliopistokoulutus on jaettu useampaan tasoon. Yhdysvalloissa korkeakouluopetusta on sekä Commynity Collegeissa, Collegeissa sekä University-nimisissä korkeakouluissa. Community Colleget tarjoavat kaksivuotisia  associate degree -tutkintoja, joiden jälkeen voi hakea collegeen tai yliopistoon jatkamaan Bachelor-tutkintoa loppuun asti. College-nimiset korkeakoulut eivät yleensä tarjoa Bachelor-tason opintoja korkeampaa opetusta.

Bachelor-tutkinnon suorittaminen kestää neljä vuotta ja Master-tutkinnon yksi-kaksi vuotta. PhD-tutkinnon suoritusaika on 3 - 4 vuotta. Voit myös lähteä kauttamme 1 - 2 lukukaudeksi vaihtoon  Yhdysvaltoihin ja sisällyttää kurssit suomalaiseen ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoosi.

Opetus on koulusta riippuen joko massaluentopohjaista tai yhdistelmä luentoja, pienryhmätapaamisia ja itseopiskelua. Opiskelijoilta vaaditaan aktiivista ja keskustelevaa otetta. Lukukauden lopussa kursseista järjestetään loppukokeet.

Akateeminen kalenteri

Suurin osa yliopistoista on jakanut vuoden kahteen lukukauteen. Syyslukukausi alkaa syyskuussa ja päättyy joulukuussa. Kevätlukukausi alkaa tammikuussa ja kestää toukokuun loppuun. Opintoja voi osassa yliopistoja valita myös lyhyemmissä jaksoissa (1 - 3 kuukautta) kevään, syksyn tai kesän aikana.

Yliopistoihin on jatkuva hakumenettely. Hakemus kannattaa jättää aivan viimeistään neljä kuukautta ennen lukukauden alkua.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Yhdysvallat
Ota yhteyttä
Kommentit
blog comments powered by Disqus
Contact