New York Film Academy

Yleistä tietoa

New York Film Academyn koulut ovat loistavilla paikoilla Manhattanin sykkeessä ja Hollywoodissa Universal Studiosien lähettyviltä.

New York

New York on vaihtoehtojen kaupunki. Persoonalliset korttelit, puistokonsertit, upeat nähtävyydet ja uskomaton katukulttuuri saavat toivomaan, ettei tarvitsisi nukkua lainkaan.

New York Film Academy Manhattanilla

Manhattanin kadut ovat täynnä klassisia amerikkalaisia ravintoloita, joissa päivänsä voi aloittaa periamerikkalaisella tavalla täytetyn bagelin, munien, pekonin, makkaroiden tai pannukakkujen muodossa. Aamupalan jälkeen voi hurauttaa metrolla Manhattanin eteläpäähän, jossa muodikkaat liikenaiset ja kiireiset pörssimiehet kävellä vipattavat eteenpäin. Kiiltävät limusiinit ja hodari-kahvikärryt seisovat vierekkäin kadun varsilla.

Välkkyvien valomainostaulujen ja jättimäisten ostoskeskusten valtavuus hyökkää vastaan Upper Manhattanilla. Vastapainoa tähän hulluuteen saa viettämällä sunnuntaita Central Parkissa, jossa ihmiset rentoutuvat ruohikolla, lenkkeilevät järven ympäri tai pelaavat baseballia.
 
Oppilaitoksen sijainti on ihanteellinen, lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevat Greenwich Village, Tribeca, Little Italy ja Times Square. Julkiset yhteydet ovat myös hyvät. 20 minuutin metromatkan päässä ovat Harlem, Chinatown ja Brooklyn Bridge.

Asuminen

Kampuksen oma NYC Housing Coordinator auttaa oppilaita löytämään sopivan asunnon kävelymatkan tai vähintään hyvien julkisten yhteyksien päässä oppilaitoksesta. Laitathan asumishakemukset vireille viimeistään kaksi kuukautta ennen opintojen aloitusta. Vapailla markkinoilla vuokrat noin 1 500 - 2 000 USD/ kk. Jaetut asunnot ovat aina huomattavasti halvempia.

Liikenne

New Yorkissa on hyvät julkiset yhteydet ja kampusalueen sijainti on erittäin keskeinen.

Ilmasto

New Yorkissa vallitsee tuulen takia kostea mannerilmasto, mikä tarkoittaa sitä, että sää on arvaamaton ja hyvinkin vaihteleva. Kesät ovat kuumia ja kosteita, lämpötilat ovat usein yli 30 asteessa. Talvella saattaa olla lunta ja todella kylmää, jopa -17 astetta. Paukkupakkaset ovat kuitenkin todella harvinaisia.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja New York Film Academy?
Ota yhteyttä
Contact