New York Film Academy

Hakeminen New York Film Academyyn

KILROYlla on vuosien kokemus yliopistoyhteistyöstä, joten osaamme kertoa sinulle sopivista yliopistojen ja koulutusohjelmien vaihtoehdoista. Kun tiedät, mitä haluat, voimme auttaa tarpeisiisi sopivan yliopiston etsinnässä. Viimeistään ennen hakemuksen lähettämistä on suositeltavaa olla yhteydessä KILROYn opintoneuvojiin, sillä muutokset yliopistojen hakuprosesseissa ovat mahdollisia.

 

Huomioitavaa tämän yliopiston kohdalla:

  • Hakumaksu 50 USD
  • Lukukausimaksut Acting noin 31 500 USD / vuosi ja varallisuutta todistettava 54 300 USD hakuvaiheessa. (Varallisuustodistukset eivät saa olla kuin max. 6 kuukautta vanhat aloitusajankohtaan katsottuna.)
  • Lukukausimaksut Filmmaking noin 38 000 USD / vuosi + 4 000 USD / vuosi tarvikkeisiin ja varallisuutta todistettava 60 800 USD hakuvaiheessa. BFA Filmmaking ohjelmassa opiskellaan 1 vuosi New Yorkissa & 2 vuotta Hollywoodissa.
  • Ei kielitestiä workshopeihin tai vuoden ohjelmiin (puhelinhaastattelu vain!). Kandin ja maisterin ohjelmiin haettaessa kielitesti vaaditaan.

Tuo tai lähetä täytetty ja allekirjoitettu hakulomake liitteineen KILROYlle:

KILROY education Finland
Kaivokatu 10 A
00100 Helsinki

Tarkistamme, että hakemuksesi on täytetty oikein ja tarvittavat liitteet ovat mukana. Hakemuksesi on kauttamme heti seuraavana päivänä yliopiston käsiteltävänä. Halutessasi voit hakea myös useampaan kuin yhteen yliopistoon kerralla!

Valmiina seikkailuun? Sinä ja New York Film Academy?
Ota yhteyttä
Contact