New York Film Academy

Käytännönläheistä opiskelua New York Film Academyssa
 
Opiskele maisterin tutkinto ulkomailla - Opiskelu ulkomailla - KILROY

Maisteriksi ulkomailla -info Helsingissä

07. toukokuu 2014 Helsinki
Oletko valmistunut tai valmistut pian ammattikorkeasta ja haaveilet opintojen jatkamisesta ulkomailla? Tule KILROYn infotilaisuuteen kuulemaan lisää maisterin tutkinnon suorittamisesta ulkomailla.
Lue lisää

New York Film Academy

New York on elokuvamaailman keskus. Tee unelmistasi totta ja lähde elokuva-alan erikoisopintoihin oikeiden studioiden keskelle. NYFAn toinen kampus sijaitsee Hollywoodissa, Universal Studiosien lähellä.

New York Film Academy

New York Film Academy on suunniteltu uuden ajan taiteilijoille. NYFAn opiskelijat pääsevät ensimmäisistä päivistä alkaen mukaan elokuvien käsikirjoittamiseen, ohjaamiseen, kuvaamiseen ja tuottamiseen. New York Film Academy on ehdottomasti yksi parhaimmista opiskelupaikoista velokuva-alalle aikoville.

New York Film Academy koulut ovat keskellä Manhattanin sykettä ja Los Angelesissa Hollywoodissa Universal Studiosien vieressä.

New York kaupunkina on elokuvien pyhättö. Kaupungissa kuvataan ja tuotetaan elokuvia huikeat määrät. Elokuvien valmituttua ensi-iltoja ja niihin liittyvää glamouria on vähintään yhtä suuret määrät. Jo pelkästään kaupungin silhuetti on tunnettu lukuisista elokuvista.

Hollywood on aivan yhtä suuri elokuvateollisuuden keskus. Lukuisat tv-sarjat ja elokuvat julistavat omaa rakkauttaan Hollywoodille, kuten Woody Allen omaa tunteittensa paloa New Yorkille.

Miksi New York Film Academy?

Koulussa hyödynnetään learning by doing -opetusmenetelmää, eli käytännön toteutus opiskelussa alkaa heti ensimmäisistä päivistä alkaen. Elokuva-alan erikoisopinnot kestävät 1 - 2 vuotta. New York Film Academy on tunnettu ja arvostettu alan oppilaitos.

New York Film Academyn kotisivut: www.nyfa.edu

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: New York Film Academy
Ota yhteyttä
Kommentit
blog comments powered by Disqus
Contact