Michigan State University

Opinnot Michigan State Universityssä

Valitse yli 200 vaihtoehdosta, löydä oma alasi ja kokeile uusia suuntauksia. Opintovaihtoehtoja on niin paljon, että helpompaa olisi kertoa, mitä Michigan State Universityssä ei voi opiskella.

Muutamia opintovaihtoehtoja Michigan State Universityssä:

  • Luonnontieteellinen tiedekunta: Monia vaihtoehtoja mm. biologian, fysiikan ja matematiikan aloilta. (College of Natural Sciences)
  • Yhteiskuntatieteiden tiedekunta: 13 eri sosiaalitieteiden, käyttäytymistieteiden ja taloustieteiden laitosta. (College of Social Science)
  • Taiteen ja kirjallisuuden tiedekunta: Luovia opintoaloja ja esittävää taidetta, kieliä ja kirjallisuutta, taidehistoriaa, filosofiaa, uskontoa ja sukupuolentutkimusta. (College of Art and Letters)
  • Oikeustieteellinen tiedekunta: 14 eri lain osa-aluetta mm. globaalin ruokalaki (global food law). MSU auttaa opiskelijoita räätälöimään lukujärjestyksen opiskelijan taustan, tavoitteet ja toiveet huomioiden. (College of Law)
  • Maatalouden ja luonnonvarojen tiedekunta: Maataloutta ja karjankasvatusta, maidontuotantolaitos, lihalaboratorio, luomuviljelyä, metsäpalsta ja lintujen rauhoitusalue. (College of Agriculture & Natural Resources)
  • Media- ja viestintäalojen tiedekunta:  Mainonta, viestintä, journalismi ja media. (College of Communication Arts and Sciences)

Ota yhteyttä KILROYn opintoneuvojiin, kun sinulla on kysyttävää tiedekunnista, sisäänpääsyvaatimuksista ja kurssivalinnoista.

 

Opintoalat

Klikkaa lista auki ja selaa, mitä opintoaloja MSU tarjoaa. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Michigan State University?
Ota yhteyttä
Contact