Michigan State University

Opiskelu Itä-Lansingissä, Michiganissa

Itä-Lansing on tyypillinen amerikkalainen yliopistokaupunki. Kampuksella on kaikki mitä dynaamiselta asuinalueelta voi odottaa: toimintaa ja tapahtumaa, pikkukauppoja ja kotoisia ravintoloita sekä lukuisia kokoontumispaikkoja.

Itä-Lansing sijaitsee Michiganin eteläosassa, vain muutamien kilometrien päässä osavaltion pääkaupungista, Lansingista. Alue isännöi monia vuosittaisia taide-, musiikki-, ruoka- ja elokuvafestivaaleja, joten opiskelijaelämää on helppo täydentää monipuolisella kulttuuritarjonnalla. 

Suuret järvet ympäröivät Michigania. Kaupungilla on mielenkiintoinen historia ja paljon nähtävyyksiä; voit nauttia kauniista rannoista, upeista laskettelurinteistä ja dynaamisista kaupungeista. Itä-Lansingista käsin pääset kätevästi tutustumaan lähikaupunkeihin: Detroit on 75 minuutin ajomatkan päässä, Chicagoon pääset 3,5 tunnissa ja Kanadan puolelle Toronto on n. 4,5 maantieseikkailun päässä.

Liikenne

MSU:n kampus on vain 15 minuutin päässä Lansingin lentokentältä ja reilun tunnin ajomatkan päässä Detroitin lentokentältä. Kampusalueella operoi kattava ja turvallinen julkisen liikenteen järjestelmä, jolla pääset liikkumaan lähikaupunkeihin. Opiskelijat voivat hankkia päivä-, viikko- ja lukukausipasseja liikenteeseen. Kampusalueella on myös mahdollisuus pyörävuokraukseen.

Ilmasto

Itä-Lansingissa nautit lämpimistä ja aurinkoisista kesistä sekä kunnon, lumitalvista. 

  • Keskilämpötila elokuussa (syyslukukausi): 26,5 °C
  • Keskilämpötila tammikuussa (kevälukukausi): 0 °C
Valmiina seikkailuun? Sinä ja Michigan State University?
Ota yhteyttä
Contact