Michigan State University

Michigan State Universityn kampus

MSU:n kampus on iso, todella iso. Mutta paikan päällä huomaat nopeasti, kuinka kaikella on paikkansa ja hommat toimivat. Pääset paikasta toiseen kätevästi kävellen ja ihmiset ovat ystävällisiä. MSU:n kampuksen läpi kulkee joki ja sen ympäristössä on useita puistoalueita.

Asuminen

MSU:n kampuksella on yksi Yhdysvaltojen suurimpia asuntolakokonaisuuksia. Opiskelijana voit valita joko asuntola-asumisen, jolloin jaat todennäköisesti huoneen amerikkalaisen opiskelijan kanssa. Asuntoloissa asumiseen kuuluu myös ruoka.

Moni ulkomaalainen opiskelija valitsee asumismuodokseen kuitenkin yksityisiltä markkkinoilta vuokraamisen, kampuksen ulkopuolelta. MSU auttaa opiskelijoita asunnon etsinnässä, ja muutoinkin yliopistoelämään Yhdysvalloissa sopeutumisessa. 

Opiskelija-aktiviteetit ja tuki

Ulkomaalaisille opiskelijoille on oma tutor-porukka, jotka auttavat järjestelyissä jo ennen saapumista, opiskelujen aikana sekä niiden jälkeen. Erityisen ulkomaalaisille vaihto-opiskelijoille tarkoitettujen ohjelman ja opastuksen lisäksi Michigan State Universityssä on yli 550 järjestäytynyttä opiskelijajärjestö, jotka takaavat, että jokainen löytää oman harrasteporukkansa, jos vain haluaa!

MSU on niin ikään loistava paikka urheilulle. Yliopisto tarjoaa ympäri vuoden erilaisia urheilumahdollisuuksia, niin kentillä kuin katsomoissakin. Erinäisistä urheiluklubeista löydät varmasti omasi olipa lajisi sitten melkeinpä mikä tahansa!

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Michigan State University?
Ota yhteyttä
Contact