Michigan State University

Hakeminen Michigan State Universityyn

KILROYlla on useiden vuosien kokemus yliopistoyhtiestyöstä, joten osaamme kertoa sinulle sopivista yliopistojen ja koulutusohjelmien vaihtoehdoista. Kun tiedät, mitä haluat, voimme auttaa tarpeisiisi sopivan yliopiston etsinnässä. Viimeistään ennen hakemuksen lähettämistä on suositeltavaa olla yhteydessä KILROYn opintoneuvojiin, sillä muutokset yliopistojen hakuprosesseissa ovat mahdollisia.

Voit hakea Michigan State Universityyn vaihto-opiskelijaksi lukukaudeksi tai kahdeksi. 

Huom! Lähetä hakemukset aina KILROYlle, ei suoraan yliopistolle, jotta voimme varmistaa, että kaikki tarvittava on mukana.

Akateemiset vaatimukset

Jotta voit hakea Michigan State Universityn vaihto-ohjelmiin, sinun tulee olla kirjoilla suomalaisessa yliopistossa. Joillakin tiedekunnilla ja laitoksilla voi olla omia vaatimuksia esim. aiemmin suoritetuista kursseista. Ota yhteyttä KILROYn opintoneuvojiin varmistaaksesi mahdollisuutesi.

Kielivaatimukset

Kielitaidon taso tulee todentaa osana hakua. Voit hakea kielitestivapautusta MSU:iin lukion päättötodistuksen A-englannin arvosanalla 8-10 tai YO-todistuksen pitkän englannin M-L arvosanalla (ei aikarajaa). Kielitaidon taso voidaan osoittaa myös suorittamalla IELTS- tai TOEFL-kielitesti.

Hakupäivämäärät

MSU:hun voi hakea ympäri vuoden. Luonnollisesti mitä aiemmin olet liikenteessä, sitä paremmin ehdit täyttämään hakukaavakkeet ja sen paremmat ovat mahdollisuutesi päästä haluamallesi kursseille. Kampusasumista varten on myös omat määräaikansa, joten jos haluat asua kampuksella, myös sen takia kannattaa olla ajoissa liikenteessä.

Tuo tai lähetä täytetty ja allekirjoitettu hakulomake liitteineen KILROYlle:

KILROY education Finland
Kaivokatu 10 A
00100 Helsinki

Tarkistamme, että hakemuksesi on täytetty oikein ja tarvittavat liitteet ovat mukana. Hakemuksesi on kauttamme heti seuraavana päivänä yliopiston käsiteltävänä. Halutessasi voit hakea myös useampaan kuin yhteen yliopistoon kerralla!

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Michigan State University?
Ota yhteyttä
Contact