Michigan State University

MSU - Michigan State University - Spartalaisten maskotti
 

Opiskelu Michigan State Universityssä

Michigan State University (MSU) on yksi maailman arvostetuimmista tutkimusyliopistoista. MSU:lla on aktiivinen kampus, jossa opiskelee 50 000 opiskelijaa - kaikki USA:n 50 osavaltiota sekä 130 maata on edustettuina kansainvälisessä opiskelijakunnassa. MSU:ssa pääset osaksi värikästä joukkoa ja koet parasta antia mitä USA:n Keskilännellä on tarjota.

Miksi opiskella MSU:ssa?

Michigan State University on yksi Yhdysvaltojen suurimmista yliopistoista. MSU:n kampusalue on kuuluisa aktiviisesta ilmapiiristään ja kampuksella riittääkin tekemistä aikalailla mihin vuorokauden aikaan tahansa.  

MSU on loistopaikka opiskelijalle: satoja ja taas satoja kurssivaihtoehtoja, uusia ystäviä ympäri maailman, parasta mitä USA:n yliopistourheilulla on tarjota sekä aktiiviset opiskelijajärjestöt. MSU:n opiskelijat kutsuvat itseään ylpeydellä "spartalaisiksi". Spartalaiset rakastavat urheilujoukkueitaan aina koripallosta amerikkalaiseen jalkapalloon ja jääkiekosta jalkapalloon. Spartalaiset fanit ovat aina mukana peleissä kannustamassa omiaan!

Opintovaihtoehdot

Voit hakea KILROYn opintoneuvojien opastuksella opiskelijaksi MSU:hun 1–2 lukukaudeksi. Freemover vaihto-opiskelijana sinulla on valittavanasi yli 200 opintoalaa ja 17 tiedekuntaa. 

Akateeminen maine

  • Times Higher Education rankkasi MSU:n sijalle 82 maailman yliopistojen listalla (the World University Rankings) (2014/15)
  • MSU sijoittui 195:ksi QS:n maailman yliopistojen listalla (the World University Rankings) (2014/15)
  • MSU:n Eli Broad College of Business on akkreditoitu AACSB-sertifikaatilla

Fakta

  • Opiskelijoita: 50,000
  • Kansainvälisiä opiskelijoita: 7,000
  • Aloitusajankohdat: Syys- ja kevätlukukausi 
  • Lukukausimaksut: Study Abroad -vaihto 13 410 USD/lukukausi (2015)

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Michigan State University?
Ota yhteyttä
Contact