Hawaii Pacific University

Valmistujaispäivä Hawaii Pacific Universityssä
 

HPU - Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University on perustettu vuonna 1965 ja se on yksityinen, voittoa tavoittelematon yliopisto Honolulussa. HPU tarjoaa laadukasta opetusta hienossa ympäristössä. Surffaa ja opiskele.

Havaiji

Havaijilla arvostetaan elämänlaatua. Ilmasto on erinomainen: keskimääräinen lämpötila on n. 26 astetta vuoden ympäri. Saaren ilma ja vesistö ovat puhtaimpien joukossa koko Yhdysvalloissa. Honolulun rikollisuusluvut ovat myös huomattavan pienet verrattuna muihin USA:n isoihin kaupunkeihin. Opiskelijat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi aloha-henkeen.

Opiskelijat kertovat elämästä Havaijilla
Lue lisää

Miksi Hawaii Pacific University?

HPU on useaan otteeseen nimetty Yhdysvaltojen Best value University -listalle, joka arvioi yliopiston laatua, opiskelijoiden kokemuksia ja opiskelun hintaa. Yksityinen yliopisto, jossa on kuitenkin edulliset lukukausimaksut ja pienet luokkakoot takaavat henkilökohtaista ohjausta ja laadukkaampaa opetusta.

Aloista vahvimmat ovet yliopistossa ehdottomasti Marine Science ja Marine Biology. Erittäin vahvoja ovat myös Business, International Relations ja Asian Studies kurssit.

Yliopistolla on myös useita kymmeniä opiskelijajärjestöjä ja kerhoja, joista suosituimpia ovat vaellus- ja surffiklubit, mikä ei ole mikään yllätys. Honolulussa riittää tapahtumia, eli opiskelijaelämä on hyvin aktiivista.

Vaihto-opiskelijat voivat ennakkohyväksyttää kurssisuunnitelman HPU:ssa, mikä on erittäin hyvä vahvuus muihin USA:n oppilaitoksiin verrattuna.

Havaijilla opiskelu ei ole myöskään niin kallista kuin voisi kuvitella. Lukukausimaksut ovat pienemmät kuin useissa yliopistoissa, asuinkustannukset suurinpiirtein samat kuin Suomessa ja elintarvikkeet jopa edullisempia.

Huom. Jos olet opiskelijana suomalaisessa korkeakoulussa (yliopisto/amk), voit lähteä Havajille suorittamaan opintoja myös Suomen kesäkuukausien aikana tai välillä joulu-tammikuun vaihteessa. Kahden kurssin hinta on noin 1 350 USD:tä.

Opiskelublogi elämästä HPU:ssa
Lue lisää

Fakta

Opiskelijoita: 8 500
Kansainvälisiä opiskelijoita: 1 000
Yliopiston kotisivut

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Hawaii Pacific University?
Ota yhteyttä
Contact