Yhdysvallat

Kokeile vapaa-ajallasi amerikkalaista jalkapalloa Kalifornian auringon alla Santa Barbara City Collegessa
 

Opiskele Yhdysvalloissa

Yhdysvallat on tiedemaailman huippumaita. Maan 50 osavaltiota eroavat kulttuuriltaan ja ilmastoltaan toisistaan niin paljon, että nähtävää ja seikkailtavaa riittää loputtomasti. New York modernin kulttuurin kehtona, Los Angeles puhtaana Hollywoodina, San Francisco leppoisan keveänä suurkaupunkina ja Havaiji niin upeana paratiisina, että opiskelu on vaarassa unohtua. Paikkoja on enemmän kuin aikaa käydä niitä opiskelun ohessa käydä läpi.

Yhdysvallat

Yhdysvallat on maailman neljänneksi suurin maa ja koostuu yhteensä 50 osavaltiosta. Osavaltioiden välillä on suuria eroavuuksia niin ilmastossa, luonnossa kuin kulttuurissakin. Yhdysvallat on myös maailman johtava valtio talouden ja tieteen saralla. Amerikkalaisia yliopistoja arvostetaan sekä opetusmetodiensa että tieteellisen innovatiivisuutensa takia.

Opiskelijalle on tarjolla inspiroiva ja kansainvälinen ympäristö, eikä vähiten myös monien maan nähtävyyksien vuoksi.

Yhdysvaltojen opiskelijakaupungit

Suurkaupunkien kuningatar New York on ainakin viihteestä (Woody Allenin elokuvat, How I Met Your Mother -tv-sarja) tuttu. Isossa Omenassa asuminen on kelle tahansa inspiroiva kokemus. New York on kiistatta yksi maailman tärkeimmistä talouden ja kulttuurin keskuksista - sydän joka sykkii vuorokauden ympäri. Monikulttuurisuus kukoistaa tässä kulttuurin runsaudensarvessa, josta ei mehukkaita ravintoloita puutu. Opiskelijalle New Yorkin Berkeley College tarjoaa laadukkaan opinahjon.

Los Angeles sijaitsee Kaliforniassa. LA on asukasmäärältään Yhdysvaltojen toisiksi suurin kaupunki. Santa Monica kuuluu Los Angelesin piirialueeseen ja se on vain kivenheiton päässä Los Angelesin keskustasta. Asuin- ja lomailupaikkana suosittu Santa Monica viehättää  rantojensa ja vilkkaan yö- ja kulttuurielämänsä vuoksi. Santa Monica Collegessa opiskelusta jää hyviä muistoja.

Kauniista luonnostaan tunnettu San Diego sijaitsee Kalifornian osavaltion eteläosassa, aivan Meksikon rajan tuntumassa. Opiskelu San Diegossa on mukavaa lämpimän ilmaston ja vehreän ympäristön vuoksi. Vuoristotkin ovat lähellä kun maisemaa haluaa vaihtaa.

Honolulu sijaitsee Havaijin osavaltiossa Oahun saarella. Honolulun kaupunkikuvaa dominoivat  keskustan pilvenpiirtäjät ja suurkaupungeille tyypillinen vilinä ja kuhina. Erityiseksi Honolulun tekevät sen upeat hiekkarannat ja sisäsaaren luontoalueet, jotka sijaitsevat kuitenkin lähellä urbaania keskustaa. Hawaii Pacific University tarjoaa opiskelulle parhaimmat mahdolliset puitteet. Honolulusta pääsee helposti tutustumaan muihin Havaijin paratiisisaariin.

Miksi opiskella Yhdysvalloissa?

Yhdysvalloissa on yhteensä yli 3 000 korkeakoulua, joiden joukosta löytyvät maailman korkeatasoisimmat yliopistot. Ainevalikoima on kattava ja vaihtoehtoja löytyy kaikilta tieteenaloilta. Lisäksi Yhdysvallat on maailman tärkein valtio sekä politiikassa että taloudessa. Näiden aiheisiin perehtyminen englannin kielen taitamisen ohella on hyödyksi työmarkkinoilla kaikkialla maailmassa.

Tiukkaa faktaa

Asukasluku: n. 295 miljoonaa
Pääkaupunki: Washington DC
Opiskelun kannalta tärkeitä kaupunkeja: New YorkLos AngelesSan Francisco, Honolulu
Kieli: englanti
Aikavyöhyke: UTC-5/UTC-10 ja kesäaika UTC-4/UTC-9
Ilmasto: Yhdysvaltojen ollessa hyvin suuri maa, vaihtelevat sääolot erittäin paljon.
Valuutta: Amerikan Dollari (USD - $)
Viisumi: Yhdysvaltoihin tarvitaan aina opiskelijaviisumi. KILROY education auttaa kauttamme opiskelemaan lähteviä viisumin hakemisessa.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Yhdysvallat
Ota yhteyttä
Contact