Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellingtonin päärakennus
 
KILROY tarjoaa opintoneuvontaa myös Turussa.

Lokakuussa opintoneuvontaa Turussa

21. lokakuu 2014 Turku
Haaveiletko opiskelusta tai työharjoittelusta ulkomailla? Varaa aika KILROYn opintoneuvontaan Turkuun kekustelemaan lisää tutkinto- ja vaihtomahdollisuuksista. Welcome to study abroad!
Lue lisää

VUW - Victoria University of Wellington

Wellingtonissa sijaitseva Victoria University on mainion sijaintinsa ja arvostetun koulutustarjontansa takia erinomainen valinta. Opiskelijaelämään tuo lisää aktiviteetteja kaikki Uuden-Seelannin luonnonkohteet, jotka ovat heti kaupungin rajojen ulkopuolella.

Wellington

Wellington on Uuden-Seelannin viehättävä ja kansainvälinen pääkaupunki, jossa asuu noin puoli miljoonaa ihmistä. Wellington on Uuden-Seelannin politiikan, kulttuurin, taiteen ja viihde-elämän keskus. Rikkaan kulttuuritarjonnan lisäksi keskustassa voi nauttia lukuisten kahviloiden tai ostoskeskusten tarjonnasta sekä vilkkaasta yöelämästä. Opiskelijoiden iloksi uimarannat ja vehreät vuorenrinteet löytyvät aivan keskustan lähistöltä.

Wellington sijaitsee  Uuden-Seelannein Pohjoissaaren eteläkärjessä, käytännössä koko maan keskellä. Kätevän sijainnin vuoksi sieltä pääsee helposti tutustumaan niin Eteläsaaren kuin Pohjoissaarenkin upeisiin nähtävyyksiin.

Miksi Victoria University of Wellington?

VUW:llä on yli sadan vuoden perinteet ja se on yliopistona laajalti arvostettu. Monitieteisen yliopiston tiedekunnista edustettuina ovat

  • Faculty of Commerce and Administration
  • Faculty of Humanities and Social Science
  • Faculty of Law
  • Faculty of Science.

Victoria Universityn sijainti on yksinkertaisesti loistava. Wellingtonissa voi nauttia kaikista kaupunkielämän virikkeistä, mutta sieltä on myös helppo lähteä rentoutumaan puistoihin tai paikallisille hiekkarannoille. Kaikki Uuden-Seelannin upeimmat nähtävyydet ovat myös helposti tavoitettavissa. Ilmasto on välimerellisen leuto. Victoria University of Wellington jakautuu kahdelle keskustassa ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevalle kampusalueelle.

Fakta

Opiskelijoita: n. 20 000
Kansainvälisiä opiskelijoita: n. 2 600
Yliopiston sivut

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Victoria University of Wellington
Ota yhteyttä
Contact