University of Auckland

Näkymä Aucklandin kaupungista yliopistolta katsottuna
 

University of Auckland

University of Auckland sijaitsee suurkaupungin sydämessä ja silti aivan lähellä upeita luonnonihmeitä. Uuden-Seelannin Pohjoissaarella riittää seikkailtavaa opintojen ohessa. Tämän huippuyliopiston jokainen tiedekunta on todella korkeatasoinen.

University of Auckland

Uuden-Seelannin Pohjoissaaren pohjoisosassa sijaitseva Auckland on maan  suurin kaupunki ja koti noin 1,3 miljoonalle asukkaalle. Sitä ympäröivät sademetsien peittämät tuliperäiset kukkulat ja lähistöllä on paljon käymisen arvoisia pikkusaaria. Auckland on menevä kaupunki, jossa kulttuuri- ja yöelämä on todella vilkasta. University of Auckland sijaitsee kätevästi urbaanissa ympäristössä, josta kuitenkin pääsee helposti luonnon helmaan seikkailemaan.

Miksi University of Auckland?

University of Auckland on Uuden-Seelannin suurin huippuyliopisto, joka on useissa tutkimuksissa arvioitu maailman 50 parhaan yliopiston joukkoon. Yliopiston puistomainen kampus sijaitsee vain muutaman minuutin päässä kaupungin keskustasta. Auckland on listattu yhdeksi maailman parhaimmista kaupungeista elää.

University of Auckland on maailmanlaajuisesti tunnettu, ja verkostoitunut yli 130 yliopiston kanssa ympäri maailmaa. Yliopisto tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille tukipalvelut vuorokauden ympäri. UoA järjestää monia tapahtumia opiskelijoille.

Kaikki tiedekunnat ovat erittäin korkeatasoisia ja tunnettuja. Näistä vahvimipina voidaan mainita Engineering, Medical & Health Science ja Business -tiedekunnat.

Fakta

Opiskelijoita: n. 40 000
Kansainvälisiä opiskelijoita: n. 4 700
Yliopiston sivut: www.auckland.ac.nz

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: University of Auckland
Ota yhteyttä
Contact