Uusi-Seelanti

 

Opiskele Uudessa-Seelannissa

Uusi-Seelanti houkuttelee opiskelijoita magneetin lailla. Tyynellä valtamerellä sijaitseva saarivaltio on arvoituksellinen luontokeidas, josta ulkoilmaihminen löytää paljon nähtävää ja koettavaa. Suuremmat kaupungit tarjoavat kulttuuria ja vilkasta yöelämää.

Uusi-Seelanti

Uuden-Seelannin vaihtelevat maisemat houkuttelevat opiskelijoitakakkialta maailmasta.  Uudessa-Seelannissa voi nähdä korkeita vuorenhuippuja, suuria vehreitä metsäalueita, kuumina höyryäviä lähteitä, vesiputouksia ja hiekkarantoja. Tulivuoret ja jäätiköt kiehtovat monia. Uuden-Seelannin ainutlaatuinen ja puhdas luonto on yksinkertaisesti vertaansa vailla.

Kulttuuri

Uuden-Seelannin neljästä miljoonasta asukkaasta suurin osa on alkuperältään eurooppalaisia. Asukkaista 15 prosenttia edustaa alkuperäisväestöä, maoreita, joiden kulttuuri on läsnä kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwit, eli uusiseelantilaiset, ovat ystävällistä kansaa ja ulkomaalaiset opiskelijat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi.

Auckland ja Wellington ovat moderneja kaupunkeja, joiden kulttuuritarjonta on verraton. Kansainvälinen Wellington on maan politiikan ja viihteen keskus. Mukavien katukahviloiden ohella uimaranta ja vehreät vuorenrinteet ovat aivan lähellä. Sijaintinsa vuoksi Wellingtonista pääsee kätevästi kiertämään Uuden-Seelannin Pohjois- ja Eteläsaarta. Bussipassilla kiertää maata helposti ja edullisesti.

Miksi opiskella Uudessa-Seelannissa?

Uuden-Seelannin alkuperäiskulttuurit ja luonto tekevät maasta huippuvaihtoehdon muihin englanninkielisiin maihin verrattuna. Lisäksi opiskelija pääsee nauttimaan korkeatasoisesta koulutustarjonnasta, joka on edelläkävijä monilla aloilla. Monitieteellisillä yhteistyöyliopistoilla on yli sadan vuoden perinteet ja ne ovat kansainvälisesti arvostettuja.

Asuin- ja elinkustannukset tulevat noin 15 - 30 prosenttia Suomea edullisemmiksi. Kaupungeissa on turvallista ja mukavaa, sillä tekemistä löytyy opintojenkin oheen.

Fakta

Alueet: Pohjois- ja Eteläsaari
Asukasluku: noin 4 miljoonaa
Pääkaupunki: Wellington 500 000 as.
Kieli: englanti ja maori
Suurin kaupunki: Auckland 1,3 miljoonaa
Ilmasto: Pohjoissaarella ilmasto on välimerityyppinen, ja Eteläsaarella hieman viileämpi.
Valuutta: Uuden-Seelannin Dollari (NZ$)
Viisumi: suomalainen tarvitsee opiskelijaviisumin Uuteen-Seelantiin.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Uusi-Seelanti
Ota yhteyttä
Contact