Kiina

Opiskele maisterin tutkinto ulkomailla - Opiskelu ulkomailla - KILROY

Maisteriksi ulkomailla -info Helsingissä

07. toukokuu 2014 Helsinki
Oletko valmistunut tai valmistut pian ammattikorkeasta ja haaveilet opintojen jatkamisesta ulkomailla? Tule KILROYn infotilaisuuteen kuulemaan lisää maisterin tutkinnon suorittamisesta ulkomailla.
Lue lisää

Opiskelu Kiinassa

Saat mahdollisuuden opiskella kansainvälisessä ympäristössä englanniksi. Yliopistot korostavat voimakkaasti kansainvälistymistä. Kiinassa vietetty aika antaa sinulle elinikäisiä muistoja sekä tarjoaa jännittävän ympäristön opiskelulle.

Opintovaihtoehdot

Voit suorittaa sekä kandin että maisterin opintoja edustamassamme Hong Kongin yliopistossa. Ollessasi korkeakouluopiskelija Suomessa, voit lähteä Study Abroad vaihtoon osana Suomessa suoritettavaa tutkintoa yhdeksi tai kahdeksi lukukaudeksi Hong Kongiin tai Shanghaihin.

Akateeminen kalenteri

Suurin osa yliopistoista on jakanut vuoden kahteen lukukauteen. Lukuvuosi alkaa syyskuussa ja päättyy kesäkuussa - joulun aikoihin on tauko syys - ja kevätlukukausien välillä. Päätoimisena opiskelijana suoritat normaalisti neljä kurssia lukukaudessa. Useimmat kurssit alkavat sekä elo/syyskuussa että tammi/helmikuussa. Jos olet kiinnostunut Study Abroad - vaihdosta, voit aloittaa opiskelun kumpana tahansa lukukautena. Yliopistoihin on kuhunkin ohjelmaan omat hakuajat.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Kiina
Ota yhteyttä
Kommentit
blog comments powered by Disqus
Contact