Kiina

KILROY tarjoaa opintoneuvontaa myös Turussa.

Marraskuussa opintoneuvontaa Turussa

11. marraskuu 2014 Turku
Haaveiletko opiskelusta tai työharjoittelusta ulkomailla? Varaa aika KILROYn opintoneuvontaan Turkuun kekustelemaan lisää tutkinto- ja vaihtomahdollisuuksista. Welcome to study abroad!
Lue lisää
KILROYn opintoinfo Helsingissä.

Lokakuun info: tutkinto- tai vaihto-opinnot ulkomailla

22. lokakuu 2014 Helsinki
Oletko valmistumassa lukiosta tai ammattikoulusta, tai kenties jatkanut jo korkeammalle koulutusasteelle? Mietitkö ulkomaille lähtöä opintojen merkeissä? Tule kuulemaan eri vaihtoehdoista!
Lue lisää

Opiskelu Kiinassa

Saat mahdollisuuden opiskella kansainvälisessä ympäristössä englanniksi. Yliopistot korostavat voimakkaasti kansainvälistymistä. Kiinassa vietetty aika antaa sinulle elinikäisiä muistoja sekä tarjoaa jännittävän ympäristön opiskelulle.

Opintovaihtoehdot

Voit suorittaa sekä kandin että maisterin opintoja edustamassamme Hong Kongin yliopistossa. Ollessasi korkeakouluopiskelija Suomessa, voit lähteä Study Abroad vaihtoon osana Suomessa suoritettavaa tutkintoa yhdeksi tai kahdeksi lukukaudeksi Hong Kongiin tai Shanghaihin.

Akateeminen kalenteri

Suurin osa yliopistoista on jakanut vuoden kahteen lukukauteen. Lukuvuosi alkaa syyskuussa ja päättyy kesäkuussa - joulun aikoihin on tauko syys - ja kevätlukukausien välillä. Päätoimisena opiskelijana suoritat normaalisti neljä kurssia lukukaudessa. Useimmat kurssit alkavat sekä elo/syyskuussa että tammi/helmikuussa. Jos olet kiinnostunut Study Abroad - vaihdosta, voit aloittaa opiskelun kumpana tahansa lukukautena. Yliopistoihin on kuhunkin ohjelmaan omat hakuajat.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Kiina
Ota yhteyttä
Contact