Hong Kong Polytechnic University

Hakeminen Hong Kong Polytechnic Universityyn

KILROYlla on vuosien kokemus yliopistoyhteistyöstä, joten osaamme kertoa sinulle sopivista yliopistojen ja koulutusohjelmien vaihtoehdoista. Kun tiedät, mitä haluat, voimme auttaa tarpeisiisi sopivan yliopiston etsinnässä. Viimeistään ennen hakemuksen lähettämistä on suositeltavaa olla yhteydessä KILROYn opintoneuvojiin, sillä muutokset yliopistojen hakuprosesseissa ovat mahdollisia.

Huom! Lähetä hakemukset aina KILROYlle, ei suoraan yliopistolle.

Tähän yliopistoon voi kauttamme hakea seuraaviin opintoihin:

  • UG: Undergraduate/ Bachelor-tutkinto (kandidaatin tutkinto, lukion jälkeiset opinnot)
  • SA: Study Abroad/ Freemover-vaihto (vaihto-opinnot, osana suomalaista tutkintoa)

Hong Kong Polytechnic University

Hakukaavakkeet

  • SA: Haku aloitetaan, sillä että opiskelija toimittaa seuraavat tiedot KILROYlle sähköpostitse: Nimi (kuten passissa), sähköpostiosoite, syntymäpäivä, toivottu aloitusajankohta, tämänhetkisen yliopiston tiedot (nimi, tutkinto & pääaine englanniksi) Suomessa.

Yliopisto valitsee yllä olevien tietojen perusteella (lähinnä koti yliopiston perusteella) sopivat hakijat & hyväksytyille hakijoille yliopisto toimittaa sähköpostilla linkin, johon voi hakemuksen täyttää.

Study abroad liitteet lisäksi: CV (englanniksi), opintorekisteriote (englanniksi), passin kopio (tulee olla voimassa 6kk vielä opintojen jälkeen), varallisuustodistus/tiliote, jolla todistaa että sinulla on vähintään HKD 120 000 varallisuutta per lukukausi. Varallisuustodistuksessa tulee olla pankin nimi, tilinomistajan nimi (jos et ole sinä itse, tilinomistajan tulee allekirjoittaa todistus, että hän rahoittaa sinun opintosi) ja vaadittava summa. Lisäksi tarvitaan täytetty viisumihakemus ja valokuvat siihen sekä opiskelijakorttiin (3kpl).

Vaihto-opiskelijoiden tulee valita kursseistaan ainakin puolet vastaavasta tiedekunnasta, jossa opiskelee koti-yliopistossaankin, mutta puolet voi valita vapaasti muista tiedekunnista. Huom. Seuraavat tiedekunnat eivät voi vastaanottaa Study Abroad -vaihto-opiskelijoita: Department of Management and Marketing, School of Accounting and Finance ja Department of English.

Study Abroad lukukausimaksut:

UG - study abroad HKD 60 000 / lukukausi (2015/16)

Tästä linkistä lisätietoja SA liitteistä!

Huomautuksia tähän yliopistoon liittyen:

  • Hakumaksu 450 HKD (UG) & 500 HKD (SA)
  • Study Abroad-vaihto-ohjelmiin vain rajoitetusti paikkoja (erityisesti kaupallisella puolella)
  • Lukion päättötodistuksen A-englannin arvosanalla 8-10 tai YO-todistuksen pitkän englannin arvosanalla M-L voi hakea kielitestivapautusta (ei vahvistettua aikarajaa).

Tuo tai lähetä täytetty ja allekirjoitettu hakulomake liitteineen KILROYlle: 

KILROY education Finland
Kaivokatu 10 A
00100 Helsinki

Tarkistamme, että hakemuksesi on täytetty oikein ja tarvittavat liitteet ovat mukana. Hakemuksesi on kauttamme heti seuraavana päivänä yliopiston käsiteltävänä. Halutessasi voit hakea myös useampaan kuin yhteen yliopistoon kerralla!

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Hong Kong Polytechnic University?
Ota yhteyttä
Contact