Hong Kong Polytechnic University

Hong Kong Polytechnic Universityn kampusaluetta
 

HKPU - Hong Kong Polytechnic University

Hong Kong Polytechnic University on yksi Hong Kongin vanhimpia ja arvostetuimpia yliopistoja ja kansainvälisesti huippuluokkaa. Lisäksi HKPU arvostaa kiinteitä suhteita työelämään ja onkin työnantajien keskuudessa yksi halutuimpia yliopistoja alueella. Korkealaatuisen koulutuksen lisäksi sinun on mahdollisuus tutustua myös alueen vapaa-ajan monimuotoiseen tarjontaan.

Hongkong ja opiskelu

Hongkongia, noin 7 miljoonan ihmisen kaupunkia voi hyvällä syyllä kutsua kansainväliseksi portiksi Aasiaan. Eri kulttuurit ovat sulautuneet yhteen, minkä ansiosta kaupungilla on monet eri kasvot.

Kaupungissa on helppoa liikkua lautalla (ferry), taksilla tai metrolla, ja nähtävää on hurjasti: maisemat vaihtelevat citynäkymistä rauhallisiin hiekkarantoihin ja retkikohteisiin, mutta shoppailupaikkoja ja museoitakin on riittämiin. Lisäksi aasialainen keittiö tekee kaupungista ihanteellisen paikan ja Hongkongin ravintolat totuttavat sinut aasialaiseen elämäntyyliin.

Hong Kong Polytechnic University on yksi Hong Kongin kahdeksasta julkisesta yliopistosta ja sijaitsee loistavalla paikalla kaupungin ytimessä.

Miksi Hong Kong Polytechnic University?

HKPU on alueen suurin yliopisto. Opintotarjonta on erittäin monipuolinen ja yliopisto on pärjännyt loistavasti sekä alueen sisäisissä että kansainvälisissä arvioinneissa.

Yliopiston vahvimmat alat ovat Business, Engineering, Design, Hotel & Tourism Management.

Fakta

Opiskelijoita: 32 000 (Kansainvälisiä opiskelijoita n. 1 000)
Internet-osoite: www.polyu.edu.hk
   

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Hong Kong Polytechnic University?
Ota yhteyttä
Contact