Hong Kong Polytechnic University

Hong Kong Polytechnic Universityn kampusaluetta
 
KILROY tarjoaa opintoneuvontaa myös Turussa.

Marraskuussa opintoneuvontaa Turussa

11. marraskuu 2014 Turku
Haaveiletko opiskelusta tai työharjoittelusta ulkomailla? Varaa aika KILROYn opintoneuvontaan Turkuun kekustelemaan lisää tutkinto- ja vaihtomahdollisuuksista. Welcome to study abroad!
Lue lisää
KILROYn opintoinfo Helsingissä.

Lokakuun info: tutkinto- tai vaihto-opinnot ulkomailla

22. lokakuu 2014 Helsinki
Oletko valmistumassa lukiosta tai ammattikoulusta, tai kenties jatkanut jo korkeammalle koulutusasteelle? Mietitkö ulkomaille lähtöä opintojen merkeissä? Tule kuulemaan eri vaihtoehdoista!
Lue lisää

HKPU - Hong Kong Polytechnic University

Hong Kong Polytechnic University on yksi Hong Kongin vanhimpia ja arvostetuimpia yliopistoja ja kansainvälisesti huippuluokkaa. Lisäksi HKPU arvostaa kiinteitä suhteita työelämään ja onkin työnantajien keskuudessa yksi halutuimpia yliopistoja alueella. Korkealaatuisen koulutuksen lisäksi sinun on mahdollisuus tutustua myös alueen vapaa-ajan monimuotoiseen tarjontaan.

Hongkong ja opiskelu

Hongkongia, noin 7 miljoonan ihmisen kaupunkia voi hyvällä syyllä kutsua kansainväliseksi portiksi Aasiaan. Eri kulttuurit ovat sulautuneet yhteen, minkä ansiosta kaupungilla on monet eri kasvot.

Kaupungissa on helppoa liikkua lautalla (ferry), taksilla tai metrolla, ja nähtävää on hurjasti: maisemat vaihtelevat citynäkymistä rauhallisiin hiekkarantoihin ja retkikohteisiin, mutta shoppailupaikkoja ja museoitakin on riittämiin. Lisäksi aasialainen keittiö tekee kaupungista ihanteellisen paikan ja Hongkongin ravintolat totuttavat sinut aasialaiseen elämäntyyliin.

Hong Kong Polytechnic University on yksi Hong Kongin kahdeksasta julkisesta yliopistosta ja sijaitsee loistavalla paikalla kaupungin ytimessä.

Miksi Hong Kong Polytechnic University?

HKPU on alueen suurin yliopisto. Opintotarjonta on erittäin monipuolinen ja yliopisto on pärjännyt loistavasti sekä alueen sisäisissä että kansainvälisissä arvioinneissa.

Yliopiston vahvimmat alat ovat Business, Engineering, Design, Hotel & Tourism Management.

Fakta

Opiskelijoita: 29 193 (Kansainvälisiä opiskelijoita n.1 000)
Internet-osoite: www.polyu.edu.hk
   

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Hong Kong Polytechnic University
Ota yhteyttä
Contact