Kiina

Lähde vaihto-opiskeluun Fudan Universityyn Shanghaihin!
 

Opiskele Kiinassa

Kiina on yksi maailman vanhimmista sivilisaatioista sekä nopeasti kasvava talousmahti. Kiina on sekoitus itää ja länttä ja sen valtavan kokonsa ansiosta voit matkustaa vuodenajasta toiseen ja buddhalaiselta alueelta islamilaiselle. Kehittynyt infrastruktuuri helpottaa tähän valtavaan maahan tutustumista, josta on silti hyvin vaikea nähdä pientä osaa enempää yhdellä vierailulla.

Kiina

Valmistaudu kohtaamaan Kiinan 1,3 miljardia asukasta täysin erilaisessa ympäristössä, läpitunkevat äänet ja hajut kaduilla sekä yleinen kaaos. Tulet kuitenkin suuresti nauttimaan näkemästäsi ja kokemastasi! Kiinan impeurimin laaja historia ulottuu noin 5000 vuoden päähän. Ympäri maata löytyvistä muinaisaarteista on tullut jännittäviä nähtävyyksiä. Tulet vaikuttumaan kiinalaisten vanhoista rakennelmista, kuten Kiinan muurista ja Kielletystä kaupungista.

Miksi opiskella Kiinassa?

Saat mahdollisuuden opiskella kansainvälisessä ympäristössä englanniksi. Yliopistot korostavat voimakkaasti kansainvälistymistä. Kiinassa vietetty aika antaa sinulle elinikäisiä muistoja sekä tarjoaa jännittävän ympäristön opiskelulle.

Talous

Kiinan talous on yksi maailman nopeimmin kasvavista ja Yhdysvaltojen ja Japanin jälkeen maailman kolmanneksi suurin talous. Talouskasvu on ollut voimakasta ja vuosina 2001-2007 Kiinan talous ohitti Italian, Ranskan, Ison-Britannian ja Saksan. Ottaen huomioon Kiinan koon ja väkiluvun, on maalla mahdollisuudet kasvaa jopa USA:ta suuremmaksi talousmahdiksi.

Kaupungit

Shanghai - Yksi maailman jännittävimmistä kaupungeista - vanhan ja uuden, idän ja lännen kohtaamis - ja yhtymispaikka. Kaupunki on Kiinan talouskasvun, teknisten innovaatioiden ja kulttuurirenessanssin keskus. Shanghain suosio opiskelukaupunkina kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa on koko ajan kasvussa.

Hong Kong - Vilkkaassa pilvenpiirtäjäkaupungissa asuu noin 7 miljoonaa ihmistä. Kaupungissa on helppoa liikkua lautalla (ferry), taksilla tai metrolla, ja nähtävää on hurjasti; maisemat vaihtelevat citynäkymistä rauhallisiin hiekkarantoihin ja retkikohteisiin, mutta shoppailupaikkoja ja museoitakin on riittämiin. Lisäksi aasialainen keittiö tekee kaupungista ihanteellisen paikan ja Hongkongin ravintolat totuttavat sinut aasialaiseen elämäntyyliin. Hongkongin ilmapiiri on vähintäänkin inspiroiva opiskelumiljöö. KILROY educationin yhteistyökumppani on korkeatasoinen Hong Kong Polytechnic University. Opinnot suoritetaan englanniksi ja opinnoissa painotetaan voimakkaasti globalisaation vaikutuksia ja kansainvälistymistä.

Fakta

Asukasluku: 1 321 851 888
Pääkaupunki: Peking
Suurin kaupunki: Shanghai
Kieli: mandariinikiina
Valuutta: Chinese yuan renminbi (CNY)
Hallintomuoto: Kiinan kansantasavalta
Aikavyöhyke: UTC + 8
Ilmasto:
*Hong Kong - neljä vuodenaikaa. Miellyttävä ilmasto - talvella keskimäärin 10-20 astetta ja kesällä 33-34 astetta sekä korkea kosteuspitoisuus.
*Shanghai - neljä vuodenaikaa. Kylmät talvet (lämpötila voi laskea alle 0 asteen) ja kuumat ja kosteat kesät (lämpötila pyörii helposti 40 asteessa).
Viisumi: Tarvitset opiskelijaviisumin Kiinaan. Opastamme KILROY educationin kautta hakevia viisuminhaussa sen ollessa ajankohtaista.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Kiina?
Ota yhteyttä
Contact