Trent University

 
Opiskele maisterin tutkinto ulkomailla - Opiskelu ulkomailla - KILROY

Maisteriksi ulkomailla -info Helsingissä

07. toukokuu 2014 Helsinki
Oletko valmistunut tai valmistut pian ammattikorkeasta ja haaveilet opintojen jatkamisesta ulkomailla? Tule KILROYn infotilaisuuteen kuulemaan lisää maisterin tutkinnon suorittamisesta ulkomailla.
Lue lisää

Trent University

Trent University Kanadan Peterboroughissa on ihanteellinen yliopisto sinulle, joka haluat opiskella kansainvälisessä ympäristössä luonnonhelmassa. Erikoistumismahdollisuudet ovat hyvät ja elinkustannukset halvempia kuin Suomessa.

Trent University

Trent University sijaitsee Peterboroughissa, Kanadassa. Trent on yksi Kanadan arvostetuimpia ja johtavimpia undergraduate-yliopistoja, jossa on mahdollisuus suorittaa joko Bachelor-tutkinto tai yhden lukukauden Freemover-opinnot osana suomalaista tutkintoa.

Miksi Trent University?

  • Pieni yliopisto ja pienet opetusryhmät - tämä antaa opiskelijoille hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiseen ohjaukseen opintosuunnitelmassa ja näin ollen tukee hyvin opiskelijan henkilökohtaisia ja yksilöllisiäkin tavoitteita.
  • Trent panostaa laatuun ja on useasti palkittu yhtenä Kanadan parhaimpana yliopistona sekä opetuksen että tutkimuksen puolella.
  • Vahvuudet seuraavilla aloilla: Liberal Arts, Sciences, Sosial Sciences, Business Administration, Nursing, Education, Forensic Science and Environmental Resources / Studies.
  • Elinkustannukset jopa 30-40 % halvemmat kuin Suomessa.

KILROY educationin opiskelijan blogi Trent Universitystä.

Fakta

Opiskelijoita: n. 8 000
Kansainvälisiä opiskelijoita: n. 600 (yli 90 eri maasta)
Accreditation:

  • Association of Universities and Colleges of Canada
  • Association of Commonwealth Universities.

Yliopiston sivut: www.trentu.ca
Virtual Tour: www.trentu.ca/takeatour 

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Trent University
Ota yhteyttä
Kommentit
blog comments powered by Disqus
Contact