Newcastle University

Newcastle University
 
Opiskele maisterin tutkinto ulkomailla - Opiskelu ulkomailla - KILROY

Maisteriksi ulkomailla -info Helsingissä

07. toukokuu 2014 Helsinki
Oletko valmistunut tai valmistut pian ammattikorkeasta ja haaveilet opintojen jatkamisesta ulkomailla? Tule KILROYn infotilaisuuteen kuulemaan lisää maisterin tutkinnon suorittamisesta ulkomailla.
Lue lisää

Newcastle University

Opintomahdollisuuksia laidasta laitaan yhdessä Englannin vanhimmista ja arvostetuimmista yliopistoista. Newcastle on vilkas opiskelijakaupunki, joka on valittu useana vuonna Britannian parhaaksi opiskelukaupungiksi. Lähde opiskelemaan Newcastle Universityyn, jonka kosmopoliitti kampus sijaitsee kaupungin sydämessä.

Newcastle University

Newcastlen yliopiston kampus ja suurin osa kampusasunnoista sijaitsee keskustassa. Newcastle on eläväinen 260 000 asukkaan opiskelijakaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin.

Miksi Newcastle University?

Newcastle University on yksi Englannin vanhoja ja johtavia yliopistoja, joka tarjoaa laajan valikoiman oppiaineita. Yliopisto on tunnettu niin laadukkaasta opetuksesta kuin tunnetuista tutkimuksistaan.

Newcastle University on listattu Englannin 20 parhaan tutkimusyliopiston joukkoon. Yliopisto tarjoaa myös maailmanlaajuisella tasolla erinomaiset urapalvelut opiskelijoilleen. Yliopistolla onkin vahvat siteet paikallisiin yrityksiin, joten opiskelijoille on tarjolla runsaasti työharjoittelumahdollisuuksia. Newcastlen kaupunki on valittu jo kolmena perättäisenä vuotena Britannian parhaaksi opiskelukaupungiksi MSN matkailusivustolla.

Vahvimmat alat yliopistossa ovat Architecture, Agriculture, Chemical Engineering, Fine Art, Linguistics, Media ja Cultural Studies. Yleisesti Business ja Engineering -ovat tämän yliopiston suosituimpia aloja.

Yliopiston sähköinen esite.

Fakta

Opiskelijoita: 20 456
Kansainvälisiä opiskelijoita: 3 946
Yliopiston sivut: www.ncl.ac.uk 

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Newcastle University
Ota yhteyttä
Kommentit
OhK
Hei, yliopiston sivuilla ei ollut sanottu sisäänpääsyrajoista mitään (vain että katsotaan yksilöllisesti jos kyseinen tutkinto ei ole listassa), paljonkohan mahtaa olla raja esim yo-todistuksen osalta? Bournemouthiin näytti ainakin olevan M / 5.0
29.1.2012 19:51:14
opiskelija
Hei! Vierailin yliopiston sivulla, mutta en oikein ymmärtänyt miten sinne voi käytännössä hakea? Tapahtuuko prosessi ottamalla yhteyttä yliopistoon, vai kenties erillisellä haulla, kuten Suomessa?
6.5.2012 8:13:26
KILROYfi
Hei, Haku kandin opintoihin Englantiin aloitetaan sähköisen yhteishakujärjestelmän UCAS:in kautta ja haku maisterin opintoihin tapahtuu kunkin yliopiston omalla hakukaavakkeella. Kandin opintoihin aloituksia on pääsääntöisesti kerran vuodessa (syyskuussa) kun taas moniin maisterin ohjelmiin löytyy kaksi aloitusta vuodessa (tammi-/syyskuu). Haku kandin opintoihin, syyskuun aloitukseen, aukeaa edellisen vuoden syksyllä ja virallinen hakuaika sulkeutuu saman vuoden tammikuussa. Tällä hetkellä on vielä mahdollista hakea jälkihaun kautta syyskuun 2012 aloitukseen. Lähetämme sinulle tarkemman ohjeistuksen UCAS-hakuun liittyen sähköpostitse. Terveisin, KILROYn Laura
7.5.2012 6:51:17
blog comments powered by Disqus
Contact