London Metropolitan University

Opiskelu London Metropolitan Universityssä
 

Opiskelu London Metropolitan Universityssä

London Metropolitan University tarjoaa dynaamisia ja käytännönläheisiä kursseja Lontoon sydämessä. London Metropolitannin opiskelijakunta on vaikuttavan monikansallinen ihan koko maan mittakaavalla arvioituna, mikä takaa mielenkiintoisen ja avartavan opintokokemuksen kaikille opiskelijoille.

Lue alta perustietoja opiskelusta London Metropolitan Universityssä ja siirry sitten muille sivuille tarkempien tietojen äärelle: opiskelu, majoitus, opiskelijaelämä Lontoossa ja hakuprosessi

Miksi opiskella London Metropolitan Universityssä?

 • Yliopisto sijaitsee keskellä yhtä maailman mielenkiintoisinta kaupunkia, jossa pääset imemään itseesi energiaa kaupungin sykkeestä.
 • Saat koko opintojesi ajan tukea ja apua kaikkiin opintoihin ja Lontoossa asumiseen liittyvissä asioissa. 
 • Opiskelet monikukttuurisessa ympäristössä, jossa opit jatkuvasti myös toisten opiskelijoiden mielipiteistä, ajatuksista ja näkökulmista.
 • Kurssien painopiste on ammattimaisuudessa ja käytännönläheisyydessä. Opetuksen painopiste on työkokemuksen kartuttamisessa ja opintojen jälkeisessä työllistymisessä.

Opiskelu London Metropolitan Universityssä


London Metropolitan Universityn kansainvälinen maine 

London Metropolitan University on luokiteltiin korkealle kansainvälisessä Quality Assurance Agencyn (QAA) vertailuissa vuonna 2011. QAA on itsenäinen toimija, joka arvioi ja vertailee Iso-Britannian yliopistot viiden vuoden välein. QAA:n tavoite on varmistaa yliopistojen korkea taso ja varmistaa, että yliopistot vastaavat omiin laatulupauksiinsa.  

"One of the Top 10 universities for teaching hours"
(The Telegraph, 2013)

Number one for graduate starting salaries among modern universities in the UK
(Sunday Times University Guide 2013)

Mitä London Metropolitan Universityssä voi opiskella?

Metrokartan, kaupungin oikopolkujen ja halpojen baarien opiskelun lisäksi London Metropolitan Universityssä voit opiskella

 • Kandidaatin tutkinnon (UG - Undergraduate)
 • Maisterin tutkinnon (PG - Postgraduate)
 • Vaihto-opintoja lukukauden tai kaksi (Study Abroad)

Koulutusohjelmaa valitessasi sinulla on pitkä lista vaihtoehtoja. Jos et itse keksi, mikä on se osuvin suunta, ota yhteyttä, kerro toiveistasi ja tavoitteistasi, niin pohditaan asiaa yhdessä.

Mitä maksaa opinnot London Metropolitan Universityssä?

Opintojen hinta riippuu valitsemastasi koulutusohjelmasta ja opintoalasta. Ota yhteyttä niin saat tarkat tiedot juuri itseäsi koskevista lukukausimaksuista. Autamme samalla myös elinkustannusten budjetoinnissa ja kaikissa muissa mahdollisissa kysymyksissäsi. Muistathan, että opintoneuvontamme on ilmaista, joten varaa aika omaan juttutuokioon ja aloita tulevaisuutesi suunnittelu! 

Ilmainen opintoneuvonta tarkoittaa myös sitä, ettet maksa mitään ylimääräistä lukukausimaksuissa: valitsemasi yliopisto perii lukukausimaksut suoraan, eli me emme toimi välikätenä maksuliikenteessä. 

Suomalaiset (kuten kaikki muutkin EU-maista tulevat) opiskelijat voivat työskennellä opiskelujensa aikana Lontoossa. London Metropolitan Universityllä on oma Careers and Employment Service -yksikkö, joka auttaa työnhaussa ja valmistaa opiskelijoita yliopiston jälkeiseen uraan.

London Metropolitan University numeroina

 • Oppilaskunnassa on edustettuna yli 170 kansallisuutta 
 • Yliopistossa on jotakuinkin 28,000 opiskelijaa, joten sulaudut varmasti sekaan 
 • 8,000 näistä on kansainvälisiä opiskelijoita, mikä helpottaa kavereiden löytämistä: moni muukin tulee yliopistoon "ulkopuolelta" joten uusiin ihmisiin tutustuminen on kaikilla edessä.
 • Yliopistossa työskentelee 2,400 henkilökunnan jäsentä, jotka pitävät huolen, että opiskeluarki rullaa.
 • Opiskelijoista 45% on naisia, 55% miehiä. 
 • 3 kaiken kattavaa kampusta (Holloway, Aldgate, Moorgate)

Opiskelu London Metropolitan Universityssä

Kuinka KILROY voi auttaa?

Tarjoamme ilmaista opintoneuvontaa: tule ja kysy vaihtoehdoistasi, kerro tavoitteesi ja huolistasi, niin aloitetaan yhdessä tulevaisuutesi suunnittelu. Ohjeistamme sinut läpi koko hakuprosessin. Meidän kautta saat samalla myös matkajärjestelyt ja vakuutukset kuntoon – sitten kun niiden aika on. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja London Metropolitan University?
Ota yhteyttä
Contact