Bournemouth University

Bournemouthissa on yli 8 km hiekkarantaa.
 

Opiskelu Bournemouth Universityssä

Fish and chips, pubitunnelmaa, jalkapalloa ja unohtumattomia opiskelukokemuksia Etelä-Englannissa. Yliopiston vahvuuksiin aloista kuuluvat matkailuala, media sekä animaatio. Yliopisto on myös Brittien kärkikastia kaupallisen alan opintoihin.

Kaunis Bournemouth

Lähde opiskelemaan idylliseen rannikkokaupunkiin Etelä-Englantiin. Bournemouthia kutsutaan Englannin Rivieraksi, eikä suotta. Bournemouthissa on upea kahdeksan kilometriä pitkä hiekkaranta ja Englannin paras sää. Kaupungissa on runsaasti opiskelijoita, joten tunnelman on erittäin raikas. Bournemouth on myös tunnettu hyvästä viihdetarjonnastaan. Lontooseen pääsee bussilla kahdessa tunnissa.

Miksi Bournemouth University?

Bournemouth University tarjoaa monipuolisen opintotarjonnan sekä undergraduate- että postgraduate-tasolla. Yliopiston vahvimmat alat ovat ehdottomasti Media and Animation ja Business and Tourism.

Kiinnostavia kuriositeetteja

  • Yliopiston valmistuneet Media and Animation -opiskelijat ovat olleet mukana tekemässä elokuvia kuten Avatar, Harry Potter ja Batman. Valmistuneille opiskelijoille on erinomaiset työmahdollisuudet ja työllistymisprosentti on korkea.
  • Brittien ensimmäinen oma "crime house", joka tarjoaa puitteet rikostutkinnoille Forensic Science -opiskelijoille.

Fakta

Opiskelijoita: 16 700
Kansainvälisiä opiskelijoita: 2 000
Yliopiston sivut: www.bournemouth.ac.uk

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Bournemouth University
Ota yhteyttä
Contact