Bournemouth University

Bournemouthissa on yli 8 km hiekkarantaa.
 
Opiskele maisterin tutkinto ulkomailla - Opiskelu ulkomailla - KILROY

Maisteriksi ulkomailla -info Helsingissä

07. toukokuu 2014 Helsinki
Oletko valmistunut tai valmistut pian ammattikorkeasta ja haaveilet opintojen jatkamisesta ulkomailla? Tule KILROYn infotilaisuuteen kuulemaan lisää maisterin tutkinnon suorittamisesta ulkomailla.
Lue lisää

Bournemouth University

Fish and chips, pubitunnelmaa, jalkapalloa ja unohtumattomia opiskelukokemuksia Etelä-Englannissa. Yliopiston vahvuuksiin aloista kuuluvat matkailuala, media sekä animaatio. Yliopisto on myös Brittien kärkikastia kaupallisen alan opintoihin.

Kaunis Bournemouth

Lähde opiskelemaan idylliseen rannikkokaupunkiin Etelä-Englantiin. Bournemouthia kutsutaan Englannin Rivieraksi, eikä suotta. Bournemouthissa on upea kahdeksan kilometriä pitkä hiekkaranta ja Englannin paras sää. Kaupungissa on runsaasti opiskelijoita, joten tunnelman on erittäin raikas. Bournemouth on myös tunnettu hyvästä viihdetarjonnastaan. Lontooseen pääsee bussilla kahdessa tunnissa.

Miksi Bournemouth University?

Bournemouth University tarjoaa monipuolisen opintotarjonnan sekä undergraduate- että postgraduate-tasolla. Yliopiston vahvimmat alat ovat ehdottomasti Media and Animation ja Business and Tourism.

Kiinnostavia kuriositeetteja

  • Yliopiston valmistuneet Media and Animation -opiskelijat ovat olleet mukana tekemässä elokuvia kuten Avatar, Harry Potter ja Batman. Valmistuneille opiskelijoille on erinomaiset työmahdollisuudet ja työllistymisprosentti on korkea.
  • Brittien ensimmäinen oma "crime house", joka tarjoaa puitteet rikostutkinnoille Forensic Science -opiskelijoille.

Fakta

Opiskelijoita: 17 600
Kansainvälisiä opiskelijoita: 1 800
Yliopiston sivut: www.bournemouth.ac.uk

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Bournemouth University
Ota yhteyttä
Kommentit
Elisa Lintu
Olisin hyvin kiinnostunut tästä yliopistosta. Haluaisin opiskella juuri jotain liiketalouteen liittyvää, ja sydämeni palaa ulkomaille. Voisinko saada jostain lisätietoa Bournemouthin kaupungista ja tämän yliopiston ainevalinnoista? Ja onko siis mahdollista saada rahallista tukea Englannilta vai tuleeko tuki Suomen valtiolta? Ja miten haku käytännössä tapahtuu? :)
23.10.2013 7:29:10
KILROYfi
Hei Elisa, Bournemouth University tarjoaa monipuolisen opintotarjonnan sekä undergraduate- että postgraduate-tasolla. Business -puolen opintoja Bournemouth tarjoaa ehdottomasti eniten Englannissa, valikoima heillä on todella laaja. Englantiin haetaan sähköisellä yhteishakujärjestelmällä, jonka nimi on UCAS. Yhteishaussa voit valita hakevasi viiteen eri yliopistoon tai linjalle. Virallinen haku syksyllä 2014 alkaviin kandin tutkintoihin on nyt auki ja sulkeutuu tammikuun puolessa välissä. Kelalta voi hakea ulkomaan opintotukea ja –lainaa sekä lisäksi Englannissa on mahdollista maksaa lukukausimaksut alustavasti Englannin valtion takaamalla omalla opintolainalla. Laitamme sinulle tarkemmin lisää tietoa näistä vaihtoehdoista ja hakuprosessista sähköpostiin. Ystävällisin terveisin, Saara, opintoneuvoja
24.10.2013 11:33:58
blog comments powered by Disqus
Contact