Dubai

Ryhmä Emirates Academyn opiskelijoita
 

Opiskele Dubaissa

Dubai on yksi Arabiemiraattien seitsemästä emiirikunnasta ja sijaitsee Persianlahden eteläisellä rannikolla. Arabiemiraatit on yksi maailman rikkaimmista maista, joka mahtavien öljyvarojensa ja matkailun ansiosta kehittyy hurjaa vauhtia.

Dubai

Dubai on yksi öljyllä rikastuneista Arabiemiirikunnista ja runsasväkisin niistä kaikista. Dubain matkailu kehittyy huimaa vauhtia; visiona on kasvattaa vierailijamäärä 5 miljoonasta 15 miljoonaan vuoteen 2015 mennessä, mikä tekee paikasta erinomaisen matkailualan opintoja varten.

Dubai tarjoaa ravintoloita ja hotellien baareja jokaiseen makuun ja budjettiin. Myös vapaa-ajanviettomahdollisuuksia löytyy runsaasti kuten surffailu hiekkadyyneillä, hevosratsastusta upeaa rantaviivaa pitkin, purjehdusta sekä tietenkin golfia ympäri vuoden. Dubaissa on myös hyvät shoppailumahdollisuudet ja valikoimaa löytyy perinteisistä "souks" marketeista aina maailman suurimpaan ostoskeskukseen asti.

Dubai on myös äänestetty maailman turvallisimmaksi turistikohteeksi, joten se on myös turvallinen paikka asua ja opiskella.

Miksi opiskella Dubaissa?

KILROY education tarjoaa mahdollisuuden opiskella Emirates Academy of Hospitality Managementissä Dubaissa. Tämä arvostettu oppilaitos tarjoaa korkeatasoista ja kilpailukykyistä opetusta kohti kansainvälistä uraa turismin parissa. Dubai on nopeiten kasvava turistikohde jonne on suunnitteilla yli 100 hotellia, joten työllistymismahdollisuuksia on runsaasti tarjolla valmistumisen jälkeen.

Fakta

Asukasmäärä: 1,5 miljoonaa
Kieli: Virallinen kieli on arabia, englantia käytetään myös paljon.
Valuutta: United Arab Emirates Dirhams, AED
Aika: +3 tuntia
Viisumi: Opiskelijaviisumi tarvitaan.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Dubai?
Ota yhteyttä
Contact