University of Western Australia

Opiskelu Perthissä

University of Western Australian opetus on korkeatasoista ja yliopistona se on hyvin arvostettu.

Kaupunki

University of Western Australia sijaitsee Australian länsirannikolla Perthissä. Kaupungissa asuu 1,5 miljoonaa ihmistä. Perthissä hintataso on alhaisempi kuin muualla Australiassa.

Kampusalue

University of Western Australian Swan River -kampus sijaitsee noin 10 minuutin päässä Perthin keskustasta. Learning Place on puolestaan hyvin kaunis kampus, täynnä vanhoja rakennuksia, suihkulähteitä ja suuria viheralueita. Pääkampus Crawley, on vain 10 minuutin päässä Perthin keskeisistä liikealueista.

Kampuksilla on ATK-saleja, yleisurheilutiloja, teatteri, taidehalli, kirjasto, kappeli, biljardisaleja ja paljon muuta.

Asuminen

UWA tarjoaa sinulle mahdollisuuden jakaa asunto toisten opiskelijoiden kanssa mutta voit myös saada oman asunnon. Tietyissä asunnoissa on oma keittiö, muutoin tarjolla on "full service" eli kaikki ateriat nautitaan koulun ravintolassa. Jos haluat asua kampuksen ulkopuolella, voi yliopisto avustaa sopivan asunnon löytämisessä. Useimmat eurooppalaiset opiskelijat päätyvät etsimään yksityistä asuntoa yhdessä toisten opiskelijoiden kanssa.

Liikenne

Kampusalue sijaitsee lähellä moottoritietä, joten joukkoliikenne vie sinut Perthin liikekeskustaan, ostoksille ja rannalle. Taloudellisemman ja yksinkertaisemman liikkumismuodon opiskelijoille takaa hyvin kehitetty pyörätieverkosto yliopiston ympärillä ja sen lähialueilla.

Ilmasto

Alue on tunnettu lämpimästä ilmastostaan sekä valkoisista hiekkarannoistaan. Sateet ovat yleisiä talviaikaan toukokuusta elokuuhun.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Western Australia?
Ota yhteyttä
Contact