University of Western Australia

University of Western Australian kampus

Swan River -kampus sijaitsee noin 10 minuutin päässä Perthin keskustasta.

Kampus

Swan River -kampus sijaitsee noin 10 minuutin päässä Perthin keskustasta. Kampusalue on hyvin kaunis; vanhat rakennukset hallitsevat maisemaa, jota vihreät puistot ja suihkulähteet värittävät omalla rauhallaan. Yliopiston pääkampus, Crawley, sijaitsee vain 10 minuutin päässä Perthin keskeiseltä liiketoiminta-alueelta.

Majoitus

University of Western Australia (UWA) tarjoaa mahdollisuuden asua kampuksella muiden opiskelijoiden kanssa, mutta oma yksityinen asuntokin on mahdollista hankkia. Yksityiseltä puolelta hankituissa asunnoissa on omat keittiöt. Koululla on myös täyden palvelun mahdollisuus, mikä tarkoittaa, että kaikki ateriat syödään koululla. Suurin osa eurooppalaisista opiskelijoista asuu yksityisesti mutta muiden opiskelijoiden kanssa pienessä porukassa.

Tilat ja palvelut

Kampuksella on tietokoneluokat, urheilumahdollisuudet, teatteri, taidegalleria, kirjasto, kappeli, biljardisaleja ja paljon muuta.

Kuljetus

Kampukset sijaitseat lähellä valtateitä. Julkinen liikenne kuljettaa opiskelijat siis helposti Perthin keskustaan, shoppailualueille ja rannoille. Yliopistolla ja sen lähimaastossa on myös hyvin kehittyneitä pyöräilyreittejä.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Western Australia?
Ota yhteyttä
Contact