University of Western Australia

UWA:n päärakennus
 

Opiskelu University of Western Australiassa

University of Western Australia tarjoaa erinomaisen opiskelupaikan yhdessä maan arvostetuimmista opinahjoista Perthissä.

University of Western Australia, UWA

University of Western Australia sijaitsee kivenheiton päässä Perthin keskustasta kuvankauniilla paikalla. Hienon sijainnin lisäksi UWA on yksi Australian arvostetuimpia ja korkeatasoisimpia yliopistoja.

Perth ja Länsi-Australia

Perthin keskustassa on erinomaiset ostos- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Aivan keskustan tuntumasta löytyy upea palmujen reunustama rantakatu sekä vehreä Kings Park -puistoalue. 20 kilometrin päässä keskustasta levittäytyvät puolestaan kauniit hiekkarannat.

Kuten muukin Australia, myös Länsi-Australia tarjoaa hienoja luonnonnähtävyyksiä: esimerkiksi Ningalo Reef -riutta on lähes yhtä upea kuin itärannikon Iso valliriutta. Länsi-Australiassa pääset nauttimaan upeista maisemista ilman turistimassojen tunkua. Lisäksi Perthistä pääsee lentäen nopeasti kiertelemään Aasian nähtävyyksiä. Perth on myös yksi halvimmista Australian kaupungeista - budjetti voi olla hyvinkin vain puolet Suomen vastaavasta.

Perth on äänestetty yhdeksi maailman eloisimmista kaupungeista.

Miksi opiskella University of Western Australiassa?

Voit lähteä vaihtoon tai koko tutkintoa suorittamaan. University of Western Australian opetus on korkeatasoista ja yliopistona se on laajalti arvostettu. Perthin elinolosuhteet ovat mukavat, mutta Suomeen verrattuna edullisemmat. Rahaa jää siten myös reissaamiseen.

Vahvimmat alat UWA:ssa ovat Australian Literature, Earth Sciences, Environmental Science, Marine and Ocean Science, Life and Agricultural Sciences ja Radioastronomy.

University of Western Australia loi uuden kurssistruktuurin vuodelle 2012, joka vastaa nyt paremmin nykymaailman tarpeita. Vain yksi yliopisto Australiassa UWA:n lisäksi on siirtynyt uuteen nykyaikaiseen kurssistruktuuriin. Pääpaino uudessa kurssisuunnitelmassa on, että valikoimaa on laajemmin, ja pystyt yhdistelemään eri kursseja joustavammin ja rakentamaan tutkintoasi koko opiskelun ajan tarpeidesi mukaan.  Lisätietoa uudesta kurssirakenteesta tästä linkistä.

Kansainvälisiä opiskelijoita on ympäri maailmaa, mutta vähemmän kuin suurimassa osassa yliopistoja. Länsi-Australiassa on siis paremmat mahdollisuudet tutustua australialaisiin opiskelijoihin.

Fakta

Opiskelijoita: n. 22 500
Kansainvälisiä opiskelijoita:  n. 4 000
CRICOS Code: 00126G
Yliopiston sivut: www.uwa.edu.au

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Western Australia?
Ota yhteyttä
Contact