University of the Sunshine Coast

Opiskelu Sunshine Coastilla

Opiskelu Sunshine Coastilla

University of the Sunshine Coast sijaitsee nimensä mukaisesti Australian aurinkorannikolla, lähellä Frasier Islandia, noin 100 kilometriä Brisbanesta pohjoiseen.

Sunshine Coastilla paistaa aurinko keskimäärin 300 päivää vuodessa.

Sunshine Coast

Yliopisto sijaitsee Australian Sunshine Coastilla, noin tunti Brisbanesta pohjoiseen. Sunshine Coast on hyvin pidettyä aluetta monien rantojen, viehättävien lomakohteiden, kauniin ja turvallisen luonnon sekä rennon ilmapiirin ansiosta. Rento surf & sand -ympäristö yhdistettynä turvallisuuteen ja ystävällisyyteen takaa opiskelijalle ihanteellisen elinympäristön.

Kampusalue

USC sijaitsee keskellä tiheäasti asutttua Australian itärannikkoa. Yliopistoalue on lähellä sekä maailmankuuluja surffirantoja että ihmeellisiä luonnonpuistoja. Eläinmaailman tarjonta on rikasta, sillä kampuksella asuvia kenguruperheitä voi nähdä päivittäin.

Kampuksella on paljon kahviloita, mahdollisuuksia urheiluun. Suosittuja lajeja ovat rugby, jalkapallo, tennis ja koripallo.

Yliopisto tarjoaa myös opiskelijoilleen ilmaisen psykologin vastaanoton.

Asuminen

USC tarjoaa kampusasumista vastarakennetuissa neljän makuuhuoneen asunnoissa. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone, internetyhteys sekä puhelin. Asunnot ovat täysin kalustettuja ja niihin sisältyy keittiö, pesukone ja terassi tai parveke. Alueella on pääsy uima-altaalle, tenniskentälle, grillauspaikalle ja yleiseen peli- ja ajanviettohuoneeseen. Kustannukset henkilöä kohden liikkuvat 160 AUD/viikko nurkilla. Kampusasumisessa sijoitetaan samoihin asuntoihin australialaisia ja kansainvälisiä opiskelijoita, joten pääset helposti tutustumaan myös paikallisiin.

Voit myös valita isäntäperhemajoituksen, johon sisältyy ruokailut. Isäntäperhemajoituksen hinta on noin 210 AUD/viikko.

Liikenne

Bussiyhtiö Sunbus ajaa Sunshine Coastilla useiden kohteiden ja yliopiston kampuksen välillä. Kampusalueella on todella hyviä pyörä- ja kävelyteitä. Alueen lähistöltä menee myös juna esimerkiksi Brisbaneen.

Ilmasto

Aurinkorannikon alueella vallitsee subtrooppinen ilmasto. Kesät ovat kosteita ja lämpimiä, talvet kuivia ja leutoja. Joulukuun korkein päivälämpötila on 29 astetta ja heinäkuun 21 astetta. Minimilämpötilat vaihtelevat helmikuun 20 asteesta heinäkuun seitsemään asteeseen.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of the Sunshine Coast?
Ota yhteyttä
Contact