University of Technology Sydney

Opiskelijatarinoita University of Technology Sydney

Opiskelijatarinoita University of Technology Sydneystä

University of Technology Sydneyssä opiskelee paljon ulkomaalaisia opiskelijoita ympäri maailman. Lue alta ruotsalaisen Johannan ja norjalaisen Maritan ajatuksia opiskelusta Australiassa.

Kuka: Johanna Ruotsista
Mitä: Opiskelee kandidaatin tutkintoa Bachelor of Management in Tourism


Opiskelijatarinat UTS

"Nimeni on Johanna ja opiskelen kandin tutkintoa UTS:ssä pääaineenani matkailun liikkeenjohto. Valitsin UTS:n yliopistokseni sen hyvän maineen ja kansainvälisyyden takia – ja tietenkin, koska rakastan matkustelua, Australia oli täydellinen valinta minulle! En halunnut opiskella pelkkää matkailua vaan olin, ja olen edelleen, erityisen kiinnostunut nimenomaan alan kaupallisesta, yrityspuolesta. UTS:ssä minulla on paljon hyviä kurssivaihtoehtoja, jotka tukevat tätä mielenkiintoani. Olen tähän mennessä suorittanut kursseja mm. taloustieteen, markkinoinnin, kirjanpidon ja johtamisen aloilta.

Vapaa-ajallani olen aktiivinen ja viihdyn paljon kaupungilla. Asun todella hyvällä paikalla, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Sydneyn keskustasta, eli olen keskellä kaikkea menoa ja mahdollisuuksia. Toki tämä ratkaisu ei ollut se kaikkein edullisin, mutta mielestäni ehdottomasti hieman tavallista isomman opiskelijavuokran arvoista! Asun kolmen kämppiksen kanssa, joiden kanssa viihdymme hyvin yhdessä vaikka meillä kaikilla onkin myös omat kaveripiirit. Opiskelujen lisäksi olen myös töissä kahtena päivänä viikossa läheisessä kahvilassa. 

Olen todella tyytyväinen päätökseeni tulla tänne opiskelemaan. Itse asiassa kaikki on jopa paremmin kuin osasin etukäteen edes odottaa: saan hyviä arvosanoja, asun unelmakämpässäni, viihdyn töissä ja olen saanut aivan mahtavia uusia kavereita.

Tämänastisen elämäni paras päätös."

--------------------------------------------------------------------------------------

Kuka: Marita Norjasta
Mitä: Opiskelee kandidaatin tutkintoa, Bachelor of Nursing

Opiskelijatarinat UTS

"Yliopiston ilmapiiri ja opiskelijoiden yhteishenki on jotakin, mitä en osannut edes odottaa. Täällä on aivan loistava fiilis, vaikka jokainen tietenkin aika ajoin tuskailee omien opintojensa kanssa. Mietin ennen lähtöä paljon, että uskallanko lähteä yksin, mutta olen nopeasti huomannut, kuinka helposti täällä tutustuu uusiin ihmisiin. Yliopistolla on hyvä järjestelmä ulkomaalaisten opiskelijoiden kotouttamiseksi ja vapaaehtoiset vanhemmat opiskelijat toimivat tutoreina ja tutustuttavat uudet opiskelijat niin toisiinsa kuin yliopiston monipuoliseen aktiviteettitarjontaankin. Olen tuntenut oloni tervetulleeksi heti ensimmäisestä päivästä alkaen!

Yliopisto ja sen monet opiskelijajärjestöt ja kerhot järjestävät paljon erilaisia tapahtumia, joissa tapaa muita opiskelijoita, tutustuu kaupunkiin ja joista saa hyvää vastapainoa opinnoille. Viihdyn Sydneyssä ja UTS:ssä todella hyvin, enkä ole katunut hetkeäkään päätöstäni lähteä opiskelemaan Australiaan!"

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Technology Sydney?
Ota yhteyttä
Contact