University of Technology Sydney

Opiskelu Sydneyssä

UTS on yksi Australian suurimpia yliopistoja ja tarjoaa suuren määrän ohjelmia. Opintoaloja löytyy A:sta Z:aan.

Kaupunki

Sydney on Australian suurin kaupunki reilulla neljällä miljoonalla asukkaallaan. Se on myös New South Walesin osavaltion pääkaupunki. Sydney on ennen kaikkea tunnettu mahtavasta oopperatalostaan sekä kauniista satamastaan. Sydneyssä on upeita rantoja aivan kaupungin keskustassa, kuten Manly, Bondi ja Coogee Beach.

Kampusalue

UTS:n City-kampus sijaitsee keskellä Sydneyn keskustan liikekorttelia. Sen 28 kerroksinen pilvenpiirtäjä kuhisee tekemistä. Luentosalien ja luokkahuoneiden lisäksi kampuksella on myös baareja ja kahviloita.

Asuminen

UTS:llä on useita erilaisia opiskelija-asuntoja ympäri kaupunkia, joissa on normaalisti oma makuuhuone sekä yhteinen kylpyhuone ja keittiö. Asumiskustannuksiin menee viikossa noin AUD 150 ja ruokaan AUD 50. Yliopiston asuntotoimisto takaa varman asuntolapaikan vaihto-opiskelijoille.

Voit myös etsiä oman asunnon paikan päällä yliopiston asuntotoimiston avustuksella. Erittäin suosittu alue on esimerkiksi Bondi Junction, jossa on paljon asuntoja ja huoneita vuokrattavana.

Liikenne

Yliopisto sijaitsee kävelyetäisyyden päässä Sydneyn päärautatieasemalta ja näin ollen liikenneyhteydet myös kauemmaksi ovat hyvät. Yliopiston eri rakennusten ja kampuksen välillä kulkee yliopiston oma bussi, jolla pääsee kätevästi liikkumaan.

Ilmasto

Ilmasto on ihanteellinen. Kesäisin lämpötilat keikkuvat 25 - 30 asteessa ja talvella on harvoin 15 - 16 astetta viileämpää.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Technology Sydney?
Ota yhteyttä
Contact