University of Technology Sydney

University of Technology Sydneyn kampus

University of Technology Sydneyn (UTS) kampukset sijaitsevat Sydneyn keskusta-alueella muutaman minuutin päässä Sydney Central Stationilta.

University of Technology Sydneyn Kampus

UTS:n City-kampus sijaitsee Sydneyn liiketoiminnan keskusalueella (Central Business District tai CBD), jossa 28-kerroksinen pilvenpiirtäjä kuhisee menoa ja meininkiä. Luentosalien lisäksi rakennuksessa, ja totta kai lähialueilla, on hyvä määrä baareja ja kahviloita.

Yliopistorakennusten ja kampusten asuinalueiden välillä kulkee expressbussilinja, joka helpottaa opiskelua. City-kampuksen lisäksi viiden minuutin päässä Chinatownista ja Darling Harbourista sijaitsee liiketalouden ja lakiopintojen kampus. Pari kilometriä pohjoiseen sijaitsee toinen liiketalouden sekä terveystieteiden kampus pienessä Lindfield-nimisessä kaupunigssa.

Tilat ja palvelut

UTS:n kampuksella on erinomaiset palvelut. Ravintoloiden, kahviloiden, kuntosalien ja kauppojen lisäksi opiskelijajärjestöt ylläpitävät kerhoja ja klubeja.

Majoitus

UTS:llä on useita majoituspaikkoja ympäri Sydneytä. Soluasunnoissa on yleensä oma makuuhuone, jonka lisäksi keittiö ja pesuhuone ovat jaettuja. Majoitus maksaa noin 150 AUD viikossa ja ruoka 50 AUD viikossa. UTS auttaa myös, jos haluat etsiä asunnon vapailta markkinoilta. Yliopisto takaa varman majoituksen Study Abroad ja vaihto-oppilaille. Bondi Junction on hyvin suosittu alue, jolla on monia asuntoja sekä huoneita vuokrattavana.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Technology Sydney?
Ota yhteyttä
Contact