University of Technology Sydney

Lähtisitkö opiskelemaan Sydneyhin UTS:än dynaamiseen ja kosmopoliittiin yliopistoon?
 

Opiskelu University of Technology Sydneyssä, UTS:ssä

Miltä kuulostaisi opiskelu Australian suurimmassa kaupungissa, Sydneyssä? University of Technology, Sydney (UTS) on teknillinen yliopisto, joka painottaa innovaatiota ja tekemällä oppimista. UTS on kansainvälisesti tunnettu yliopisto aivan Sydneyn keskustassa.

Miksi opiskella UTS:ssä?

University of Technology, Sydney (UTS) painottaa tekemällä oppimista ja tarjoaa akateemisesti rikkaan ja inspiroivan oppimisympäristön. UTS on kansainvälisesti tunnistettu ohjaamistaan tutkimuksista, opiskelijoiden työllistymisluvuista, opetuksesta sekä tarjoamastaan oppimisympäristöstä.

UTS toimii yhteistyössä eri alojen johtavien yritysten kanssa, mikä edesauttaa muun muassa opinto-ohjelmien kehitystä ja takaa, että opinto-ohjelmissa on oikea teorian ja käytännön tasapaino. Opiskelu UTS:ssä koostuu luennoista, projektitöistä, case studies -osuuksista ja kenttätutkimuksesta.

Yliopisto sijaitsee keskeisellä paikalla Sydneyssä, kävelyetäisyyden päässä päärautatieasemasta. Opiskelijana pääset kokemaan sen kaiken mitä Sydneyllä on tarjota: kansainvälisesti tunnetut nähtävyydet, boheemit kaupunginosat, värikkäät markkinat ja valkohiekkaiset rannat.

UTS:ssä lähes neljännes on kansainvälisiä opiskelijoita ja tämä tuo kansainvälisen ja jännittävän lisän oppimisympäristöön. Sydney on yksi maailman monikulttuurisimmista kaupungeista, joten sekä yliopisto että kaupunki tarjoavat hyvät mahdollisuudet kansainvälisen verkoston luomiseen.

Akateemiset meriitit

UTS pyrkii olemaan johtava yliopisto yhteistyössä ohjattujen tutkimusten saralla ja yritysten, hallituksen sekä eri alojen ammattilaisten suosima kumppani tutkimusprojekteissa.

UTS on yksi viidestä australialaisesta yliopistosta Australiassa, joka kuuluu Australian Technology Network LINKkiin. Tämä innovatiivisten yliopistojen ryhmä pyrkii luomaan yhteistyötä eri alojen yritysten sekä hallituksen kanssa ja ohjaamaan tutkimuksia, jotka tarjoavat käytännön tuloksia.

UTS Business Faculty on AACSB:n akkreditoima (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Fakta

Opiskelijoita: 36 300 (2012)
Kansainvälisiä opiskelijoita: 9 470
CRICOS provider code: 00099F
Yliopiston sivut: www.uts.edu.au/international

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Technology Sydney?
Ota yhteyttä
Contact