University of Sydney

University of Sydneyn kampus

University of Sydneyllä on 10 eri kampusta. Pääkampus, Camp Masterton / Darlington, sijaitsee Sydneyssä vihreiden puistojen urheiluhallien, gallerioiden ja kahviloiden ympäröimänä.

Terveystieteiden opiskelijat viettävät aikaansa Cumberland-kampuksella Lidcombessa, 16 kilometriä pääkampukselta länteen. Sydney Music Conservatoryn opiskelijat saavat puolestaan nauttia Sydneyn oopperatalosta päivittäin.

Tilat ja palvelut

Moimuotoisen kurssivalikoiman lisäksi saat myös nauttia monipuolisesta opiskelijaelämästä. University of Sydneyllä on satoja opiskelijajärjestöjä. Voit lähteä mukaan urheilemaan, kirjoittaa sanomalehdille, vierailla museoissa ja taidegallerioissa tai ihan vaan nauttia rauhallisesta elämästä yhdellä kampuksen kahviloista.

University of Sydney on moderni yliopisto, joka käyttää viimeisintä opetusteknologiaa luentosaleissa, klinikoilla ja tutkimuslaboratorioissa.

Kuljetus

Jos asut kampuksen ulkopuolella, voit napata junan Redfern-asemalle ja kävellä sieltä kymmenisen minuuttia pääkampukselle. Lukuvuoden aikana ilmaiset bussit kuljettavat opiskelijoita Fisher Libraryn ja Redfern Stationin välillä. Myös useat bussit kulkevat eri kampuksille.

Majoitus

Opiskelijoiden on mahodllisuus asua niillä kampuksilla, joilla he opiskelevat. Myäs asunnon vuokraaminen yksin tai muiden opiskelijoiden kanssa on mahdollista. Isoin osa eurooppalaisista opiskelijoista hankkii majoituksen yksityisiltä amrkkinoilta muiden opiskelijoiden kanssa.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Sydney?
Ota yhteyttä
Contact