University of Sydney

University of Sydney on Australian vanhin ja kansainvälisesti yksi maailman arvostetuimmista yliopistoista
 
Opiskele maisterin tutkinto ulkomailla - Opiskelu ulkomailla - KILROY

Maisteriksi ulkomailla -info Helsingissä

07. toukokuu 2014 Helsinki
Oletko valmistunut tai valmistut pian ammattikorkeasta ja haaveilet opintojen jatkamisesta ulkomailla? Tule KILROYn infotilaisuuteen kuulemaan lisää maisterin tutkinnon suorittamisesta ulkomailla.
Lue lisää

University of Sydney

University of Sydney on Australian vanhin ja kansainvälisesti yksi maailman arvostetuimmista yliopistoista. Vihreää kampuskuvaa värittävät vanhat romanttiset rakennukset. Yliopistoon virtaa opiskelijoita ympäri maailman. Tervetuloa vilkkaalle ja kansainväliselle kampukselle.

University of Sydney

University of Sydney on erittäin korkeatasoinen yliopisto, joka on maailman 100 parhaan yliopiston ja Australian kolmen parhaan joukossa. Sydney on erinomainen opiskelukaupunki ja yliopiston sijainti on erittäin keskeinen. Kaupunki tarjoaa vilkkaan ja eläväisen kaupunkikulttuurin sekä upeat hiekkarannat.

Miksi University of Sydney?

Vuonna 1850 perustettu University of Sydney on Australian vanhin ja samalla yksi maailman arvostetuimmista yliopistoista. Hieno historiallisia rakennuksia sisältävä pääkampus sijaitsee keskustan lähellä vihreässä puistoympäristössä. Yliopistolla on opiskelijoita ympäri maailmaa, joten ilmapiiri on varsin kansainvälinen. Merellinen Sydney on ystävällinen suurkaupunki, jossa on hyvä opiskella.

University of Sydney

  • Opintotarjonta on erittäin monipuolinen - lähes kaikki tieteenalat ovat edustettuina.
  • Arvostettu tutkimusyliopisto.
  • Opiskelijoiden palvelut on äänestetty parhaimmiksi Australian yliopistoista.
  • Korkeatasoinen opetus.
  • Luotettava, perinteikäs ja tunnettu yliopisto.

Fakta

Opiskelijoita: n. 49 000
Kansainvälisiä opiskelijoita: n. 11 000
CRICOS Code: 00026A
Yliopiston sivu: www.usyd.edu.au

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: University of Sydney
Ota yhteyttä
Kommentit
Lasva555
how about scholarship of university sydney?
8.4.2012 10:51:59
KILROYfi
The University of Sydney offers high achieving, academically meritorious, new international students a chance to apply for the Sydney Achievers International Scholarships. In order to be considered for a Scholarship, applicants would need to be in receipt of a Firm or Unconditional Offer of Admission to the University of Sydney by 30 April 2012 (to start their studies in July 2012 (Semester 2). You can find a link to the Sydney Achievers International Scholarships under the subpage called “Hakuprosessi”. We’ll update the info on the subpage when the university announces a new scholarship. Kindly regards, Laura, Study Counselor
10.4.2012 6:22:05
blog comments powered by Disqus
Contact