University of New South Wales

University of New South Walesin kampus

UNSW pitää huolta kansainvälisistä opiskelijoistaan. Kampuksella on valittavana yli 200 kerhoa, klubia ja harrasteryhmää sekä palveluita joka lähtöön: urapalvelut, lakiavustusta, kulttuuri-workshoppeja, mahdollisuus vapaaehtoistöihin, päiväretkiä ja paljon muuta. Kaikkien palveluiden tarkoitus on tietenkin auttaa sinua sopeutumaan elämääsi Sydneyssä.

University of New South Walesin, eli UNSW:n, pääkampus sijaitsee Kensingtonin lähiössä. Koko kampus on julkisen liikenteen verkoston alueella, joten liikkuminen paikasta toiseen on helppoa.

Asuminen kampuksella

UNSW tarjoaa useita asumisvaihtoehtoja opiskelijoille, jotka haluavat asua kampuksella ja hyödyntää kampuksella asumisen edut. Opiskelija-asuntolat ovat turvallisia asumisympäristöjä. Asuntolassa asuminen on tietenkin myös kätevää, ovathan luentosalit, palvelut ja opiskelijakaverit kaikki lähellä. Asuntoloissa on myös henkilökuntaa, joka auttaa opintoasioissa.

Asuntoloissa tarjotaan ateriat ja siivous. Vaihtoehtoisesti voit valita asumismuodoksi myös UNSW:n erilliset asunnot, jotka ovat kalustettuja, mutta joissa ei ole tarjolla erillisia palveluita.

Moni kansainvälinen opiskelija valitsee asumismuodoksi yksityisiltä markkinoilta vuokraamisen. Kampuksen ulkopuolelta asuntoa etsiville on tarjolla apua aina lukukausien alussa: International Student Housing Assistance (ISHA) neuvoo vuokra-asioissa, asuinpaikan valinnassa, hinta-asioissa, kulkuyhteyksien kartoittamisessa jne.

Opiskelija-aktiviteetit ja urheilu kampuksella

Student Development International (SDI) avustaa ulkomaalaisia opiskelijoita sekä opintoasioissa että sosiaalisten ympyröiden luomisessa. SDI järjestää aktiviteettja, tapahtumia, retkiä ja lyhytvaihtoja eri puolille Australiaa, jotta kansainväliset opiskelija sopeutuisivat mahdollisimman nopeasti ja hyvin elämään Australiassa. 

The Global Education Office järjestää tapahtumia ulkomaalaisille opiskelijoille ympäri vuoden. 

Suurinosa kampusalueen tapahtumista ovat joko [email protected] tai UNSW Sportin järjestämiä. Näiden järjestöjen toimintaan osallistumalla pääset mukaan erilaisiin kerhoihin ja yhteisöihin, voit osallistua vapaaehtoistöihin ja erilaisiin kehitysprojekteihin, saat tarvittaessa tukea opintoihin ja lakineuvontaa ja tietenkin voit hyödyntää urheilutiloja niin kampuksella kuin sen ulkopuolellakin. 

Kampuksen oppimiskeskus auttaa opinnoissa ja itsensä kehittämisessä.

 

 

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of New South Wales?
Ota yhteyttä
Contact