University of New South Wales

University of New South Wales, Sydney, Australia
 

Opiskelu University of New South Walesissa

University of New South Wales (UNSW) on rankattu usein maailman kärkiyliopistojen listoille. UNSW:ssä opiskelee 13 000 ulkomaalaista opiskelijaa yli 120 maasta, mikä tekee sen opiskelijakunnasta yhden Australian kansainvälisimmän!

Miksi opiskella UNSW:ssä?

UNSW sijaitsee täydellisessä opiskelijakaupungissa, Sydneyssä, kuuluisien hiekkarantojen, Coogee ja Bondin lähistössä. UNSW tarjoaa monipuolisen opintovalikoiman sekä tukipalveluiden verkoston, jonka avulla kansainväliset opiskelijat orientoituvat mukaan australialaiseen opintojärjestelmään ja opiskelijaelämään. UNSW on tunnettu korkeatasoisesta opetuksesta ja tutkimustyöstä sekä huippuluokan puitteistaan. Näistä lähtökohdista valmistuneet ovat kysyttyjä työtekijöitä työmarkkinoilla.

Akateeminen maine

UNSW yksi Group of Eight – kahdeksan Australialaisen huippuyliopiston ryhmä, jonka tavoitteena on kehittää Australian taloudellista, kulttuurillista, ympäristöllistä sekä sosiaalista hyvinvointia – perustajajäsenistä. UNSW on aktiivinen yhteiskunnallinen osallistuja ja on mukana yhteiskunnallisessa kehitystyössä.

UNSW näkyy myös kansainvälisissä listauksissa: 

 • QS World University Rankings: 52. sija maailman parhaiden yliopistojen listalla, 16 opintoalaa top 50:n  joukossa ja 24. sija työnantajamaineessa mitattuna (2013) 
 • 5/5 tähteä The Australian Good Universities Guide -arvostelussa, jossa tarkasteltiin työllistymistä: työllistyminen, alkupalkka valmistumisen jälkeen ja valmistuneiden opiskelijoiden määrä (2014) 
 • CrunchBase: UNSW:stä on valmistunut enemmän teknologialan yrittäjiksi päätyneitä kuin mistään muusta australialaisesta yliopistosta (2013) 

Fakta

 • 53 000 opiskelijaa
 • 12 000 kansainvälistä opiskelijaa
 • aloitukset maalis- ja heinäkuussa 

Lukukausimaksut

 • Study abroad -vaihto (UG): 11 990 AUD 
  Study abroad -vaihto (PG): 12 665 AUD
  Study abroad -vaihto (yhdistetty) 12 370 AUD/lukukausi (2014/15)
 • Kandidaatin tutkinto alkaen 27 360 AUD/lukuvuosi (2014/15)
 • PG full degree starting at 26,880 AUD/lukuvuosi (2014/15)

 

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of New South Wales?
Ota yhteyttä
Contact